Who is the victim here ?

Dat revisionisme, het zogenaamde “ontkennen of bagatelliseren van de Holocaust” strafbaar is, is natuurlijk belachelijk.

Maar sommige mensen maken het wel erg bont. Zo ook de curieuze website Jew Watch, een soort startpagina voor den jodenhater, welke ik tegenkwam tijdens een onderzoekje naar revisionisme (pro & anti) op het net.

De pagina is zo over the top zoals ik het nog zelden gezien heb.

Deze link is wel interessant uit revisionisme oogpunt. (The Numbers Game).

Maar verder grotendeels spectaculaire nonsens, waarvan ik u twee links niet wil onthouden;

Who is the victim here ? “De Holocaust” is een eitje vergeleken bij het uitroeien van 100.000.000 christenen door de joden.

En; IS POPE JOHN-PAUL II JEWISH?.

 1. 2

  Jammer dat Mein Kampf niet zo slecht geschreven was :'( Met zo’n website bereik je niks, als je al dom genoeg bent om dit gedachtegoed aan te hangen snap je de site niet.

 2. 5

  Ik zou er graag een mening over hebben, maar wat is een hollekous eigenlijk, of is dit latijn en waarom hoor ik juist zoveel joden er altijd over als ze het zo erg vinden, zeker als het latijn is?

 3. 7

  @6: het niet begrijpen waar het over gaat? Dan mogen ze die gevangenissen wel snel uitbreiden. Overigens hoop ik dat mij IP dan gelogd wordt op Sargasso. Ik beledig hierbij alle holocaust slachtoffers er lekker op los vanuit een vrij maar blij Amerika.

  Als het waar is wat er op die site staat, en Trotski was inderdaad een Jood, en tientallen miljoenen Russen werden inderdaad omgebracht door de CCCP, en Chertov lijkt inderdaad erg op Lenin qua tronie, en als JFK inderdaad door de Joden is vermoord, en dat achter elke communist een Joodse kameraad schuilgaat, en dat de mevrouw die Lubbers ten val bracht inderdaad een Joodse dubbelspionnen was, dan is dat ook wel nog al wat.

 4. 12

  FF half-topic: ‘Is `Pope John-Paul II Jewish’?
  O wat gek, broodje aap.

  Maar let op: er IS/ZIJN een of twee Pausen van Joodse afkomst geweest in de 15e of 16e eeuw.

 5. 13

  Jew Watch zou eigenlijk de nieuwe aanwinsten in de blauwe links ook van een andere kleur moeten voorzien, zoals de zwart gemaakte topics die achterhaald zijn door de geschiedenis. Dan krijg je in historisch perspectief een leuke gekleurde versie van een niet zo leuk gekleurd wereldbeeld.

 6. 15

  @dp

  Hoe vaak had jij die verschillende gedenkstenen al gezien? Waarbij 4 miljoen slachtoffers zijn teruggebracht naar 1,5 miljoen? Niet zo vaak zeker?

  Revisionisme zou betekenen dat men deze 2,5 miljoen slachtoffers dus van het totaal aantal slachtoffers [6 miljoen] zou moeten aftrekken om tot het feitelijke aantal slachtoffers te komen.
  Maar dat mag dus niet en is verboden.