1. 4

  NM, gevonden;

  Programma:
  One shot
  Zender:
  Nederland 3
  Tijdstip:
  21-11-2004
  20:40-22:00
  Omroep:
  VPRO
  Genre:
  Documentaire
  Inhoud:
  documentaire
  In de strijd tegen Palestijnse strijders zet het Isra

 2. 6

  @ moi Dat is hem inderdaad

  Heb hem helaas niet helemaal gezien, maar wat ik gezien heb vond ik erg bizar. Hoe ze praatten over de kick van het iemand ombrengen…ongelooflijk…

 3. 10

  @Praetoriaan: het ging de maker van de documentaire nu juist niet om de kick, maar om wat het met ze deed. De sluitpschutters werden dan ook menselijk neergezet, wat alleen maar meer liet zien hoe wreed het probleem is dat daar speelt.

 4. 12

  @Robbert Je hebt helemaal gelijk…ik viel er echter middenin en was er voor het einde (helaas) ook al weer uit. Het menselijk neerzetten van de sluipschutters, maakt het beeld inderdaad nog wreder. Voor mijn gevoel zat ik te kijken naar mensen die hun beroep heel sec benaderden, heel passievol ook. Alsof een slager vertelt hoe hij met liefde de lekkerste biefstukken bereidt. (corrigeer me als mijn beeld niet klopt).

 5. 19

  een zelfmoordenaar met een riem bommen beslist ook over de levens van anderen Praetoriaan, lijkt het nog steeds op ‘het met liefde voorbreiden van een lekkere biefstuk’?? of is er hier nu wel sprake van een misdaad??