1. 1

  Op dit moment is de regel van de schaakbond dat je mobiel tijdens de partij uit moet zijn. Gaat die af, dan heb je verloren. Dit voorval kan de discussie opnieuw laten oplaaien. Als je vermogen boven een bepaalde grens is dan…

 2. 8

  [img]http://www.celebrity-pictures-world.com/pics/b/bridget-maasland/bridget-maasland-008.jpg[/img][img]http://www.celebrity-pictures-world.com/pics/b/bridget-maasland/bridget-maasland-008.jpg[/img][img]http://www.celebrity-pictures-world.com/pics/b/bridget-maasland/bridget-maasland-008.jpg[/img] sms me… 0900-6652

 3. 9

  Echt, die drang om altijd bereikbaar te zijn is me een raadsel! Ik heb het ding zowiezo altijd uit als ik (bij)les geef of slaap en verder vaak grote delen van het weekend en vaak vergeet ik em ook aan te zetten (of zelfs mee te nemen) door de week.

  Ik kan geen reden bedenken waarom ik perse onmiddelijk bereikbaar moet zijn.

  PS. Als ik bezig ben met voetbalrellen heb ik mijn mobiel natuurlijk ook uit staan om opsporing door de politie te voorkomen ;-)

 4. 10

  Je kan geen reden bedenken Bismarck?
  Misschien heb je een vrouw die ontvoerd gaat worden? Zoals de rustig bridgende mannen in het Amstel-hotel…

  Maar misschien heb je ook wel helemaal geen vrouw die ontvoerd gaat worden en bridge je ook nooit in het Amstel-hotel, ik niet althans…

 5. 11

  Als mijn vrouw ontvoerd gaat worden (vooropgesteld dat ik er 1 krijg en dus tegen mijn principes in ga trouwen), kan ze beter de politie gaan bellen dan mij. Daar heeft ze meer aan.

 6. 12

  @Bismarck: je kunt spelletjes spelen op je mobiel, de AH gaat aanbiedingen naar je sturen zodra je hun winkel binnenloopt, de overheid stuurt belangrijke herinneringen naar je toe enzovoort enzovoort.

 7. 13

  Dat begrijp ik ook niet van die mejuffrouw Melchers: dat ze allemaal ongekwalificeerde lamlullen gaat bellen (haar man, de huisvriend en de buurman) en verzuimd om even de sterke arm van de wet te verwittigen ?! Die komen heus wel voor een “rijke dochter van” woonachtig in een van de duurdere buurten van Amsterdam.

 8. 14

  Caprio: Ik heb andere apparaten die veel beter zijn in spellen met mij spelen, zelfs de aanbiedingen van de AH zijn me te duur en herinneringen van de overheid kan ik ook een dag later nog wel lezen (en heb ik niet nodig natuurlijk).