Weekendquote – Political tip

You people are really nuts. … There’s kids dying in the war, the price of oil right now — there’s better things in this world to be thinking about than who served Hillary Clinton at Maid-Rite and who got a tip and who didn’t get a tip.

Aldus de serveerster over alle commotie die in de media ontstond na haar opmerking dat Hillary Clinton en haar campagneteam geen fooi hadden gegeven.
Hear hear!

 1. 3

  Naja, als je in de V.S. geen fooi geeft ben je wel héél erg gierig. Maar goed, socialisten zijn goed voor de mensheid en slecht voor de mensen.

 2. 8

  @JSK#3:

  Corporate tip-stealing daarentegen is zooo pro-mensen… Waarom verhuis je niet naar de VS als je zo graag keihard van achter door ze genomen wil worden?

 3. 9

  Um… me don’t understand? Waar heb je het in hemelsnaam over?

  Trouwens, hier wordt je door subsidieslurpende types als Carlos ‘keihard van achter genomen’ (no pun intended), dus voor mij is het verschil Europa-V.S. het verschil tussen door de hond of door de kat gebeten te worden. Zoals belangrijk iemand ooit zei: “Onder het kapitalisme onderdrukt de ene mens de ander, onder het communisme is het precies omgekeerd”. Anders gezegd, ik denk dat mij geluksniveau hier of in de Verenigde Staten ongeveer gelijk zou zijn: waarom dan verhuizen?

  Mijn punt was meer dat je op zn minst principieel kan zijn, als je de de bleeding heart liberal moet uithangen.

 4. 10

  Um… me don’t understand? Waar heb je het in hemelsnaam over?

  Dat er vele corporaties en lame-ass bazen in de VS een deel van de fooien afromen voor hun eigen zakken. Onderbetaalde werknemers die bestolen worden door hun bazen, lekker sociaal.

 5. 11

  Ongetwijfeld, maar waar ik op doelde was dat ten eerste tenminste een deel van de fooien terecht komt bij de horecawerknemers en dat zij het ten tweede hard nodig hebben vanwege het lage minimumloon aldaar.

  Dat de zelfbenoemde wereldverbeteraars van Hillary Clinton’s campagneteam dáár geen oog voor hebben (blijkbaar) vind ik genoeg om gedoe over te maken. Dat het eventueel wordt aangegrepen door rechtse krachten voor hun politiek gewin zij zo.

 6. 17

  @ 16

  Dank je.

  @ 12

  His simplistic, indeliberate utterances, which mostly concern the garden of which he was once steward, are interpreted as allegorical statements of deep wisdom.

  Mooie zin maar waar slaat het op? Op Hillary of JSK’s @ 11.

 7. 19

  Nou die quote van @ 17 slaat trouwens niet op de serveerster maar op de tuinman.

  Maar goed, je weet het niet en de ‘aanstichtster ;-) ;-), laat het even afweten. Later dan maar?

 8. 24

  Uhm.. wie ben jij om te bepalen wie er wel of niet tot de ware socialistische kerk hoort? Jan Marijnissen, is dat ook al geen socialist (nee, hij is idd geen Lenin of Stalin)?

 9. 25

  @JSK:

  Met zo’n beredenering kun je wel alles ter linkervleugel van Rockerfeller tot socialist bombarderen. Maar denk je dat je ook een neutrale politicoloog kunt vinden die dat ook kan onderbouwen? De vraag was trouwens of jij Hillary tot de socialisten rekent, niet de gemiddelde amerikaan.