1. 3

  Europe According to Italy is eigenlijk het leukst.

  @1 LOL Van wanneer is die prent? De cowboy lijkt wel heel veel op Bush…

 2. 6

  Ik zit me trouwens wel af te vragen wat er binnenkort met al die kaartjes gaat gebeuren als buitenlanders geen wiet meer kunnen komen halen (in de meeste stond Nederland aangegeven met iets van grass, weed oid.).

 3. 7

  @6: Waarom zouden ze binnenkort geen wiet kunnen krijgen? Ze zijn er anders aardig behept in het verkrijgen ervan in eigen land waar geen gedoogregime heerst.

 4. 8

  @7: Maar Nederland staat (binnenkort stond) bekend om het feit dat je gewoon een winkel (soort van) in kan stappen en een joint kopen en dat je die vervolgens op straat kan oproken, zonder dat de politie je in je nek slaat als ze daar zin in hebben. Natuurlijk kun je straks ook in Nederland illegaal aan wiet komen, maar daarin onderscheiden we ons dan niet meer van pak hem beet Frankrijk of Duitsland. En gezien de lagere consumptie in eigen land, is er dan weinig reden meer Nederland als “weed” op de kaart te zetten.

 5. 10

  UK is wel aardig, meeste zijn zelfde stereotypen alleen in iets andere woorden, gewoon 10x hetzelfde, en ik zag een hoop gemiste kansen.

 6. 11

  @SU: Valt vies tegen hoor. Zelfs in mijn linkse studentenstad wordt er veel geklaagd over wonen naast een coffeeshop tegenover wonen naast een kroeg. Overlast lijkt mij in principe hetzelfde, alleen de clientiele niet.