We gaan verhuizen

Vanavond en vannacht verhuist onze hosting provider Yourhosting haar serverpark naar het volledig nieuw ingerichte datacentrum Equinix dat voldoet aan hogere milieu- en kwaliteitseisen. Hiermee wordt uw favoriete blog dus nóg groener. Maar een IRL verhuizing heeft iets meer voeten in de aarde dan zomaar even wat omlussen. Tussen 20.00 vanavond en 07.00 morgenochtend kan Sargasso dan ook plotseling onbereikbaar zijn, of verschijnt er opeens een dame in een rode jurk op uw scherm. We vragen om uw begrip en in de tussentijd kunt u in plaats van reaguren wellicht activiteiten in de echte wereld ontplooien? Morgenochtend zijn we er weer voor u, tot dan!

 1. 2

  Hulde voor het gebruik van een groen datacentrum, maar is het gebruik van een meer in Ontario niet een beetje overdreven voor koeling ;)

  “Diepwaterkoeling
  Equinix maakt gebruik van een innovatief koelsysteem voor de overdracht van energie tussen het koude water uit de diepte van het Ontariomeer en een gesloten koelwatersysteem.”

 2. 14

  welkom bek..ik heb uit verveling nog even een mailtje gestuurd naar Poetin…over de euro enzo.

  Je zal je verbazen hoe vaak (en snel) je een respons krijgt als je naar “famous”people iets laat weten..

  enfin..mijn hangplek is er weer..congrats.

 3. 21

  Wij zijn ook verhuisd vannacht. Ik heb nog geprotesteerd tegen de vergroening, hielp niet, gooi nu de batterij in de grijze container voor compensatie.

 4. 23

  Sargasso plat: larie gaat met Putin mailen. Zie je nou wat er van komt. Zet dan ook een apart kanaaltje open @redactie, zoals met de finale van de filmschotschermcompetitie. Dat gaan we voortaan anders doen hè.

  Wat heb je dan precies gemaild larie, WAT? Was het iets in de geest van: “Listen asswhipe, If you want to be members of our global family of civilised nations you should behave in a civilised way you hear, of iets in die geest? Toch niet welkom gefeliciteerd geheten toch hopelijk hè? Je zou die man nog op ideeën kunnen brengen, half Engeland is al zo’n beetje van. Van Balkenende tot Merkel tot tot…moeten we soms allemáál vuistdiep in de reet van die kleine samboworstelaar?

  En wie zegt mij dat die nieuwe server de bouw van nieuwe kolen- en kerncentrales mede overbodig maakt? Groene imaginaire vlag hoog in de mast gehesen en dan achteraf met de kennis van nu blijken dat…

  Zeg dat het niet waar is.