1. 1

  Hebben die mensen dan helemaal niets meegekregen van PR? Waarom krijgen ze zo duur betaald terwijl elke arbeider ziet dat dit ze zeer slechte publiciteit gaat opleveren?

 2. 5

  Enige nuance in het verhaal over het kleedje van $87.000. Dat is besteed voordat Merrill Lynch geld kreeg van de Amerikaanse overheid en het gehele bedrag van 1,2 miljoen dollar is gebruikt voor 2 vergaderkamers, een receptie en een kantoor.

  Het is nog steeds heul veul geld maar de media overdrijft.

 3. 6

  @5: Dat zijn toch van die dingen die je dan liever gehoord had, vóór je besloot om er zoveel geld in te steken. Zodat je tenminste weet wáár je je geld in steekt.

 4. 7

  @5: grappig, dat als het UWV goudgerande toiletpotten installeert d’r wordt geblaat ‘en dat van mijn belastingcenten’, terwijl als een bank dat doet van mijn bankbijdrage het blijkbaar OK is. Want ‘ik heb gekozen voor deze bank en dus keur ik iedere actie van ze goed’. *proest*.

 5. 14

  @12: Niks nieuws eigenlijk. Het bedrijfsleven in de VS heeft altijd veel geld en energie gestoken in het breken en verhinderen van vakbonden. Business as usual.

 6. 16

  @15: In dit geval een overheid die de lobby tegen zichzelf financiert, zoals ik het begrijp. Dat zou op zich een heel goed teken van democratie zijn, ware het niet dat de bedrijven gefinancierd werden om hun hoofd boven water te houden, niet om de politiek te beïnvloeden.