Wanneer eet je welke groente?

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (10)

#1 m44

Een beetje brugklasser schudt dit allemaal uit zijn mouw.

  • Volgende discussie
#2 Martijn

In plaats van seizoensgroenten is natuurlijk de duurzame kas-bouw in opkomst, dat zou het plaatje wel eens een stuk positiever kunnen maken. Zie bijvoorbeeld http://innogrow.nl/

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Vast Goed

Hoe ziet het plaatje er uit wanneer de bereiding wordt meegenomen?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Bismarck

@1:Een beetje brugklasser heeft zo wel een mooie smoes om geen groenten in de winter te eten.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 m44

En dat doet-ie ook. “Alleen seizoensgroenten mam, niet die sperziebonen uit Kenia, belachelijk gewoon.”

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#6 Martijn

Begrijp ik nu dat ik om het echte, echte decadent fin de siècle gevoel te krijgen niet perse blauwvin tonijn sushi hoef te eten, maar dat sperciebonen in februari volstaan?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#7 mescaline

De nieuwe kanniet: sperciebonen in februari. Ik vind hem goed.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#8 Steeph

@mescaline: dat is de betere manier om het te benaderen. Net als autorijden en alcohol very not done is in veel kringen.

(Gevolg is wel veel kool eten).

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#9 Lethe

En wie gooit een klein half jaar na deze mooie conclusies de sperciebonen in de aanbieding?
De AH.
Niet eens ‘het echte, echte decadent fin de siècle gevoel’ of, gewoon ‘kanniet’/’not done’, maar gewoon AH-bonus.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie