1. 1

  Is er toch nog hoop.
  [img]http://i58.photobucket.com/albums/g270/Y_Podorkin/klappen.jpg[/img]
  Brengt weer wat nuance in je post van vlak voor de vakantie aan nietwaar Steeph?

 2. 3

  Over de z.g.n. veiligheid of persvrijheid in de VS Steeph. Tja,…was inderdaad bij nader inzien ook onzin hè,…zo vlak voor de vakantie? Zijn we het dus over eens,.. dat je zo’n rampenpost niet had moeten plaatsen als je gedachten al ingesteld zijn op twee weken baco’s en gewillige lokale dameswensen. Dah ken dus nie hè! Oké,…het zij je vergeven.

 3. 4

  De Vorgang vam deze post ging (even heel kort) over de registratie van DNS- en DHCP-adressen van/op het internet, tot nog toe bijgehouden en gecontroleerd door de VS. Consensus was: dat is goed.

  En @Yev: vraag niet serieus naar hittebestendigheid ajb.

  Dus de next nu. Jammer.

  Had de VS het maar laten houden. Maar ja, waarom zou de VS allerlei officiële adm betalen als ze alle verkeer officieus toch al aftappen en administreren ?

 4. 6

  @YP: Volgens mij verandert dat niet veel aan die post vlak voor mijn vakantie. Er zijn veel voorbeelden te geven die dat stukje kunnen ontkrachten.
  Maar het was bedoeld om aan te geven dat er stapsgewijs steeds meer dingen gebeuren die de verkeerde kant op gaan.

 5. 7

  ‘T was, uiteraard, om meer reclame te maken voor een m.i. ondergesneeuwde post.Of hadden (hebben) de duizenden lieve reaguurdertjes sowieso al geen interesse in de controledrang van de VS? Of zaten de kindertjes van diezelfde reaguurdertjes buiten om ijsjes te jengelen in de reeds voor de vakantie volbepakte en gezakte gereedstaande camper? Goed,..en ik ben niet technisch genoeg om te beoordelen hoe je internetverkeer kan monitoren…wel achterdochtig genoeg te vermoeden dat je officieel iets zegt,..om het vervolgens onder de groene zoden dunnetjes nóg beter te doen. Of dat de CIA blij zou zijn met iemand als Bill Gates,…die dingen…..

 6. 8

  @YP: Ga er maar vanuit dat het grootste deel van het internet verkeer in de VS wordt afgeluisterd. Heel eenvoudig door deals te maken met grote providers. Die hebben een apart kamertje waar al het verkeer eventjes doorheen gaat (en dan via een filter elders terecht komt). Zie de recente verhalen die naar boven gekomen zijn mbt ATT.