1. 1

  De Quest kost nog geen 6000 euro, gebruikt ongeveer twee liter (water!) op 100 k/m. Voor mij nog vier maanden in de toekomst.

  Sorry, het begint bij mij steeds meer te krieblen en ik wordt steeds enthousiaster.

 2. 5

  “Leider müssen Sie sich noch bis 2009 gedulden, ehe Sie die Freude haben einen eigenen Loremo zu besitzen.”
  Autofabrikanten kijken blijkbaar langer vooruit dan regeringen…

 3. 7

  Ziet er leuk uit vraag me idd ook enkel af hoe je met dat ding op vakantie gaat gaan.
  Verder lijkt me de GT sie 220 kan halen intressanter
  Maar das dan enkel omdat ik graag te snel rij.
  Wat maakt dat ik mss beter de LS zou nemen om zodoende mijn rijstijl bij te passen maar ja.
  De aard van het beestje zoals ze zeggen

 4. 8

  Laag gewicht van 450 kg beïnvloedt rijeigenschappen. Ontbreken grill en spoilers doet vermoeden dat aan juiste wegligging e/o downforce nog gesleuteld moet worden? Testrapport zal e.e.a. uiteindelijk uitwijzen. Dat glazen ”waterdruppel” principe doet me denken aan dat bespottelijke autootje waar die snuiters van ”Wayne’s World” in rondreden. “What a babe!…(pelvic thrust),.. Schwiing!!”. “Excellent,.party on Garth”,…”Not !”. Vergeten hoe dat autootje heette.

 5. 11

  *schaamrood op zijn kaken*
  Zo zie je maar weer, ook Sargasso redacteuren kunnen last hebben van information overload en vergeten wat ze eigenlijk al weten….

 6. 13

  Toch nog even over de achterpassagiers. Dat omgekeerd zitten lijkt me niks. Niet vanwege het achteruit rijden ofzo, maar omdat je dan de hele tijd de mensen die achter je rijden zit aan te staren (en andersom).
  *zal wel aan cje liggen*

 7. 16

  Inderdaad Bram,…ik zocht naar de (S)pacer.
  Maar wat had b.v. de ontwerper van de Volvo 343 voor ogen?
  [img]http://i8.photobucket.com/albums/a25/Webharlekijn/343_0003_11.jpg[/img]
  Ze zouden hem alsnog z’n kaplaarzen vol beton en daarna in de Maas moeten storten.

 8. 17

  @Steeph: Als je niets doet maak je ook geen fouten, geen reden om je te schamen. Dit mobiel is een fraai voorbeeld hoe de mens in het nauw oplossingen kan bedenken. Beter twee keer genoemd dan geheel niet.

 9. 18

  @Bram: Korsakov, dat zou pas zonde zijn. Niet genoeg gedronken en er toch last van hebben. Gemiste kans ;-)

  @Larie: Weet ik, maar ik maak mijn fouten liever wat minder publiekelijk :-}
  Gelukkig laat ik me er niet door weerhouden een stroom zin en onzin te produceren hier :-)

 10. 19

  @Jip: Jaloezie ondertoon wellicht..U bent zo heftig, ik speel met de geachte een Landrover Vogue of V-8 aan te schaffen, moet ik aan de paal?

  Paar dagen geleden zag ik mr B.Geldof langsrijden en dat was niet bepaald in een zo’n fraaie maar ontzettend vervuildende 2CV, ik moest gewoon omhoog kijken.

 11. 21

  Ik heb mij in mijn hele leven één keer bezoldigd aan autojournalistiek. Geen rijbewijs, dus dat helpt al om de mentale hygiëne te bewaren. Eén van de auto’s in kwestie was de CCC Tango (http://www.commutercars.com/ ) . Hij is klein, hij is duur en als je ermee door een safaripark rijdt wordt je achtervolgd door de leeuwen, maar toch. Hij rijdt op electriciteit in plaats van benzine, zodat je de vervelende dampen in de buurt van een electricteitscentrale hebt in plaats van thuis. Voor zo ver ik snap haal je de motor eruit om hem op te laden, dus is de kans dat je overdekte motorfiets wordt gejat nul komma nul; en je kan er vier van kwijt op een normale parkeerplaats.
  Als ik dat rijbewijs nog eens haal, èn tegen alle verwachting in rijk word, ga ik er zeker eentje kopen.

 12. 22

  @BartB: Mooie kar das zeker, deze toch:

  [URL=http://img205.imageshack.us/my.php?image=suv14yf.jpg][IMG]http://img205.imageshack.us/img205/2170/suv14yf.th.jpg[/IMG]

  ps: Stel uw verwachting bij.

 13. 23

  Ja,..nee larie,..jij wilt tegen beter weten in maar hardnekkig in zo’n 3.2 liter multi- kleppen blaasauto blijven rondrijden! Als zo’n retro- ouwelul morgen vrolijk oranje gekleurde rokjes met één ferme druk op het gaspedaal laten bollen! Van nietsvermoedende meisjes en dames ook die op weg zijn om onze geliefde vorstin eerbetoon in te drinken! Ga je schamen viespeuk!

 14. 25

  Vergis U niet JIP, de laatse tijd heb ik een aardig wat zeer linkse bekende personen ontmoet, vanwege de lokatie waar ik momenteel woon, die ALLEMAAL een SUV rijden. Wist U dat de Roll’s SUV minder gebruikt en minder CO uitstoot dan mijn armzalige VW-Golf?

  Opbollende rokjes is toch niets op tegen ;-)

 15. 28

  Verontschuldiging als zijnde jammer genoeg in een linkse buurt wonend en aldus schril afstekend met VW- golf is geen reden om dan maar eigen geslachtsorgaan buitenproportioneel te gaan lopen te verlengen!
  [img]http://i8.photobucket.com/albums/a25/Webharlekijn/excalibur-limo.gif[/img]
  Dan maar roepend in de woestijn,..maar hou de buurt oprecht links Larie!

 16. 29

  Wat nader toegelicht want het klinkt wat gezwollen.

  Door een toeval woon ik, een eenvoudige persoon, tijdelijk in een soort van antikraak, een huis/landgoed met waarde in multimiljoenen die ik zelf ech nie kan betalen.

  Mijn buren (4) zijn allen multimiljardairs en zijn op dit moment heel vrolijk gestemd omdat vrijwel al het geld van Iran geloosd wordt naar hun banken in Zwitserland. En dat is echt veel geld hoor.

  Dus U begrijpt, de huizen de auto’s..het kan niet op. En weet U ik vind het heel aardige mensen. De feesten zijn absoluut top maar ook de sociale bewogenheid is gemeend.

  Ik neem me voor daar eens een post, als Sargasso mij toestaat, aan te wijden.

 17. 31

  Geen peop, mocht U twijfelen..de (huur) voorkant:

  [URL=http://img213.imageshack.us/my.php?image=huiszonbloemen2pl.jpg][IMG]http://img213.imageshack.us/img213/813/huiszonbloemen2pl.th.jpg[/IMG]

 18. 32

  Tja,…inderdaad,…zelfs met sneeuwkettingen!,….maar ’t is soms slecht eieren eten geblazen hedentendage,…voor de gemiddelde Iranees dan hè.

 19. 33

  Iranezen stenen maar soms stenigen een kleine maar machtige groep andersdenkenden..komt wel goed. Mooi land en hartelijke bijna kinderlijk kwetsbare mensen.
  In Iran zie je trowuens heel veel Amerikaanse SUV’s. (benzine 32 $cent liter).