1. 1

  Nee joh, als je gewoon een jaar of 5-6 gevangen wordt gehouden zonder aanklacht en eventueel aangevuld met belediging en mishandeling, ben je achteraf natuurlijk degenen die daar verantwoordelijk voor zijn hartstikke dankbaar voor die louterende ervaring.

 2. 3

  Hoestende man in ondergrondse parking gaf me deze foto van de door mij zo gewaardeerde en “aktieve?” reaguurder Bismarck in deze ;)

  Tong tegen wang hey.

 3. 5

  Toch suggereert de pica ook wel iets van een grote kip zonder kop. Hell, dat is het ook.

  Maarrrr… de opmerking van #1 als inleiding bij deze quizvraag maakt er toch wel een inkoppertje van.

  Komtietoch,

  DE STRUISVOGEL-QUIZVRAAG

  De eerste generatie vrijgelaten verdachte terroristen (onschuldigen volgens USA) werd bij aankomst in thuisland sowieso door SA, Tunesie, Lybie, Egypte enz meteen in de gevangenis geworpen.

  De “rehabilitatieprogramma’s” daar zouden fantstisch en duizelingwekkend zijn verbeterd tot en met publieke genoegdoening toe, en ze krijgen dinars, dollars en slagroom en zijn de volgende dag dan helemaal vrij om te doen wat ze willen (en ik ben gekke Henkie) ?

  [ ] Er bestaan nog sprookjes.
  [ ] Naaaaah…

 4. 7

  Ik zou me ook aansluiten bij al qaida als ik zonder reden jarenlang was opgesloten en gemarteld en er vervolgens geen enkele rechtsgang voor mij openstaat terwijl de verantwoordelijken nog vrij rondlopen.