1. 5

  Vrij slappe reactie van trol Plofkip, waarom zegt u niet direct dat u hoopt dat we de dood vinden in Syrie zodat er nooit meer postjes van Crachat en Carlos komen? Dat kan harder en scherper Plofkip u kwetst nog niet genoeg.

 2. 7

  Maar trouwens on topic, je zou bijna vergeten waar het hier over gaat met zo’n irritante trol, ben ik van mening dat Obama dit volgende week ook moet doen: met een skateboard de helling af. Ik ben ervan overtuigd dat hij het kan en dat het hem electoraal geen windeieren zal leggen.

 3. 10

  Tut tut Carlos, wel een beetje overdreven reactie zeg. Ik ben simpelweg blij dat er weer wat meer inhoudelijke, intelligente stukken verschijnen op sargasso tijdens jullie vakantie.

  Ik bedoel, als jij doet wat jij leuk vind en belangrijk vind, dan sta jij toch volledig achter wat je hier publiceert op sargasso?

  Ik begrijp dat je je reisje naar syrie spannend vind, maar om nou meteen te roepen dat ik je daar dood wens?!

  Heel bijzonder.

  Ik wens je een inspirerende tijd toe, misschien verlies je nog wat vooroordelen over de cultuur en over moslims!

  Ik hoop het, dat zou je goed doen. Net zoals het mij goed doet, wat minder kletspraat van jouw hand voorbij te zien komen!

 4. 11

  @ Carlos
  En om te laten zien dat ik helemaal niet onwelwillend tegenover jouw persoon sta, zal ik hierbij laten zien dat ik echt wel wat positiefs kan zeggen over je schrijfseltjes:

  “ben ik van mening dat Obama dit volgende week ook moet doen: met een skateboard de helling af. Ik ben ervan overtuigd dat hij het kan en dat het hem electoraal geen windeieren zal leggen.”

  Nou Carlos, ik help het je hopen! Obama met een skateboard de helling af. Tjongejonge dat is me wat zeg, IK BEN HET MET JE EENS dat het Obama electoraal geen windeieren zal leggen.

  Scherp gezien Carlos, dat het steeks gekker wordt daar in de Verenigde Staten. Goed dat je me daar eens op wijst. Inspirerend, intellectueel en tegelijkertijd: erg humoristisch.

 5. 12

  Plofkip, je hebt wat mij betreft, als lid van de kernredactie, een waarschuwing aan je broek.
  Dat behelst dat je vanaf nu in de gaten gehouden wordt door mensen en meesteressen die gaan kijken of je je gedraagt, en of je je reageergedrag zelf kan aanpassen.
  Sargasso is een magazinecafé, en jij bent een gast.
  Jij zou, neem ik aan, ook wensen dat de gasten waar je je voor uitslooft zich gedragen.

 6. 13

  we zijn hier geen gasten ,we zijn klanten sinds je advertenties hebt, klant is koning.
  Begrijp je dat kraslot? plofkip is irri , maar dat continu links fascistische ban knoppie gedreig wordt ik ook spuugzat van , blijf dan uit de comments als je niet tegen kritiek kan.
  Als je alleen klapvee en eloquent taalgebruik hier wenst te hebben maak er dan een members club van en stop met het schreeuwen dat je links vertegenwoordigd. ( want dat doen jullie niet eens)

  .

 7. 14

  @ Crachat,

  Ik begrijp je geheel. Misschien is het goed huisregels te publiceren.

  (Geen badinerende opmerkingen, geen kritiek, laat carlos met rust,laat carlos met rust,laat carlos met rust,laat carlos met rust)

  Laten we het zo doen, dat maakt het makkelijk: ik laat me niet meer uit over de kwaliteit van Carlos’ artikeltjes, reageer niet meer in de postings van Carlos, etc.: gewoon niet meer Carlos van inhoudelijk commentaar voorzien.

  Dan hoef jij je, als vriend van Carlos, ook niet meer zo beschamend op te stellen. Het is hartstikke goed dat je op komt voor Carlos, maar tegelijkertijd weten jij en ik ook dat het bedroevend is dat het nodig is.
  (En dat is natuurlijk voor een klein deel te wijten aan mijn aanhoudende reageren op Carlos zijn comments en postings)

 8. 17

  Toch begrijp ik je niet helemaal @plofkip. Het maakt allemaal niet meer uit wat er wordt gezegd of geschreven, je kipzonderkopt direct antiCarlos. Toen je hier net was leek je me redelijker.

  Wat is je reden?

 9. 21

  @ HansR

  ja dat klopt ook eigenlijk wel, nu je het zegt.

  Ik denk dat ik me iets teveel heb vastgebeten in het verschijnsel Carlos sinds hij begon te dreigen met het bannen van iemand die teveel kritiek op hem had.

  Dat was aanleiding om wat beter gaan letten op wat hij nu eigenlijk werkelijk zegt en begon ik me te storen aan zijn artikeltjes. Dat resulteerde al gauw in wéér zo’n reactie van Carlos, ditmaal tegen mij. Wat ik liet liggen en nu de laatste tijd dacht ik: laat ik mezelf vermaken met ze reactionaire kant van Carlos.

  Eigenlijk is dat niet fair, ik begrijp ook uit de post van Crachát dat Carlos het zich allemaal erg aantrekt. Het is niet erg sjiek van mij om de hobby van iemand anders te verzieken door telkens te irriteren.

  Ik had ook kunnen merken dat het Carlos erg raakt, hij reageert vaak erg geëmotioneerd, dat had voldoende aanleiding moeten zijn voor mij om er mee op te houden. Dat was wel zo volwassen geweest.

  Maar ja.. Bij deze dus, ik houd er mee op en ik zal niet meer wijzen op de kwaliteit of de inhoud van Carlos stukjes. Ik ga niet meer lopen irriteren of een kritische discussie met Carlos proberen aan te knopen.

 10. 22

  Waarom zo verbitterd over dat ene advertentietje en een sporadisch bannetje hier uitgedeeld hemaworst? (ik kijk wel uit om nu op de stoel van de webmeesteres te zitten, dat mens ragt er namelijk meteen op los)…raken de koeien van slag, slaat de melk zuur. Of toch ook een beetje spielerei? Net als plofkip?

  En misschien zat er nog wat zaad in z’n bek van gisteren…
  Vogelzaad dan hè, genetisch gedegenereerd vogelzangzaad.

 11. 23

  OT: dit is trouwens ergens in heuvels rond LA…Glendale, Inglewood, Sienega hills o.i.d.…kan er even niet opkomen. Met exact juiste % stijging/ daling. Anders, hoewel met name rookie skaters/ boarders vaak het bokje zijn, anders is het als een vlieg op de grill van een tegenligger klappen geblazen, de bochten uit. Kwestie van niet gefixeerde heupgewrichten en voldoende vermogen door de knieën te buigen (eenvoudig zelf te trainen/ testen thuis: op stoel zitten en dan weg (laten) halen (min. 20 sec. volhouden), de standaard ski- training zeg maar…gefixeerde heupen?, tja, jammer. Daarnaast juiste lagers (slaan vast door wrijving, zeker bij 70 km/h)…vereist: minimaal (keramische) oliegevulde lagers rond Abec 7 ZrO2 (type 608)…en dan als een dare- devil Balkenende met wapperende haren naar beneden!

  Maar…achter een nick brallen is en blijft inderdaad veiliger…

 12. 26

  @YP#24
  Wat wil je dan YP?
  Rendez-vous met een stuk ijzer?

  Youtube snapt tenminste dat het gaat om snelle wagens en sexy vrouwen (einde van de film).

  Snappez vous?

 13. 30

  Hemaworst: als er geen advertenties zouden zijn dan was Sargasso er niet meer, fact.
  Steek dat nu eens in je rare koppige hoofd van je, zoals ik al eens gevraagd heb.

  Sargasso mèt een beschaafd aantal advertenties, of niets.

 14. 34

  met andere woorden kraslot, je kunt niet meer zonder rechts geld te vangen links bloggen?.
  het gaat me mede om de houding t.o.v de bezoekers. dankzij ons heb jij bestaansrecht met je frutsmagazine geklets.
  gedraag je als een gastheer ,zet huisregels bij de deur dan hoeven we niet afhankelijk van de ongesteldheid van de ober een ban verwachten of niet.
  De tyfus met je reclames .hoe kun jij objectief zijn met je SUV en Volkskrant kommersjial.
  Zal ik je gratis hosting betalen zodat je de reclames eraf kunt doen? wedden dat je weigert ivm de winst?
  ik ben niet raar ik ben niet koppig , ik heb bepaalde normen en waarden wat betreft onafhankelijke berichtgeving en gastvrij ontvangst .

 15. 38

  En toch snap ik Plofkip wel. Als ik stukken van Carlos ga lezen dan weet ik dat ik ongefundeerde rants kan verwachten en dat argumenten schaars zijn. Met een Steeph ben ik het ook niet altijd eens, maar ik snap in ieder geval wat zijn punt is…

 16. 40

  Ja, en dan moet je weten dat je dat geëmmer 9 keer van de 10 negeert.
  Maar de trentspotting, altijd leuk. Septembertrent: Steeph tegen Carlos uitspelen.

  De fase ben je soms wel eens voorbij dat je wil of kan negeren.

  Mooi filmpje trouwens, ergens ver hierboven in een of ander postje.

 17. 41

  Even tussen het gekissebis tussen de waard en zijn stamgasten door:

  Tsjonge, ik heb het filmpje met klamme handen en een m’n hart in mijn keel zitten kijken. Ik ben zelf dol op snowboarden/longboarding en doe ook wel eens wat spannends, maar damn… suicidaal, harig maar modieus!

 18. 47

  @YP

  Ook leuk, maar niet wat ik bedoelde. Ik kan me vaag herinneren dat die gozert geen plank gebruikte maar wieltjes onder zijn pak had en veeeeeel sneller ging. Maar misschien vergis ik me nu.

 19. 48

  carlos, ik heb geen reclame op mijn site.
  blog nu 8 jaar nooit reclame gehad , tot voor 3 maand geleden als proef.

  hemaworstje.com is gesloten
  De hosting was geheel gratis verzorgd door een bezoeker .
  Je klets dus uit je nek en bent slecht geïnformeerd zoals gewoonlijk.

  Hoster biedt na een half jaar aan banners erop te zetten pakte ik 100 dollar per maand mee , jij dus het 10 voudige gezien je bezoekersaantallen.
  daar kun je een lekkere onkostenvergoeding mee uitschrijven toch?

  Ik heb schijt aan mijn inkomsten,de reclames bevielen me niet en heb vlak voor dat ik de 100 dollar weer bereikte de site dicht laten smijten.

  Zit nu gewoon op blogger zonder reclame.
  Nou jij weer. nep linkse theemuts
  Een laf argument dus wat je gebruikt.

  Punt twee was je benadering jegens mensen die je naar behandelen, get the fuck out of the comments dan. keuken hitte blaren etc.

  Als de gastheer denkt tegen zijn klandizie een arrogante grote muil kan opzetten en als een mini adolfje van de dag gaat bepalen hoe de toonzetting jegens hem dient te zijn dan pak ik de volkskrant en veeg mijn virtuele bibs daar mee af.
  Het is het internet en zeer zeker niet een of ander vaag magazine shizzle t.b.v. zijn ego en prostaat toename.
  Zijn zankbak? laat hij dan ook de comments uitzetten , feedback is toch belanrijk?
  luisteren naar de achterban of is de spindocter het contact helemaal kwijt en zit ik hier als een joup van het tuinhek te tiepen tegen een stel grachtengordelknopen die denken dat ik de enige ben die hier rara onraad ruikt?

  Moet hij niet gek opkijken dat er mensen zijn die dat niet pikken.
  We heten niet allemaal brave lul de behanger.

  Maar goed ik zal de heren blij maken en mijn bek houden ,terug neuken is lastig met een slappe zak.

 20. 54

  raar boos ben je weer Hemaworst als ik enkel informeer naar een paar geile neukseks banners op je site die me al een paar maanden opvielen?
  jammer dat je site gesloten is, ik kijk uit naar de heropening, echt waar.

 21. 57

  carlos, ik ben raar .dat moge nu onderhand wel bekend zijn.
  Je wijst wederom met je vingertje richting anderen terwijl enige zelfreflectie een deugd is.
  een kwalijke eigenschap die af en toe hardnekkig hier komt boven drijven.

  Have a nice day.

 22. 59

  @ Hemaworstje

  Laat hem nou maar, het is zijn hobby, zijn speeltje, zijn zandbak, of “magazinecafé”.

  Daar hoef je geen deuken in te trappen just for the sake of it.

  “Ik keur af wat u zegt, maar ik zal strijden tot de dood in de verdediging van uw recht dat te zeggen.” van wie was die ook maar weer?

  Dat geldt in ieder geval niet voor de gevoelige zielen hier. Accepteer dat, misschien wordt het dan nog wat!

  Overigens Carlos, wens ik jou een heel fijne reis toe!

 23. 60

  @ Crachát

  Zag u dat? Ik zei uitdrukkelijk niet wat ik had moet zeggen over de reactie van Carlos!

  Stickertje! Stickertje! I demand a stickertje!

 24. 61

  no worries kip

  Carlos weet dat hij fout zit en weinig respect verdient van mij voor zijn wijze van judo discussies.

  je kent ze wel van die kleine “we are the champions” lichtgewichtjes die in opdracht van hun mental coach als tactiek de boxring rondrennen hebben gekozen.
  Eigenlijk te bang om een linkse directe te krijgen, geen idee hoe ze me moeten raken.

  Heb geen zin om daar tijd noch energie in te steken als bezoeker, mijn coach gooit de handdoek in de ring , ik prop hem in carlos zijn mond trap hem na op zijn eksteroog
  en verlaat triomfantelijk het pand onder de tonen van “its a holiday in Cambodia”