1. 1

  “Typisch zo’n makkelijk postje van iemand (Europees links burgermannetje) die er nog nooit is geweest en Pakistan alleen van TV kent.”

 2. 4

  Vreselijke beelden, uit vrees voor dat ze blijven plakken na een paar minuten uit het scherm verplaatst. De nasheed (islamitisch lied) is in een Afgaans dialect (pashto/Urdu) heb ik hard laten schallen, intens bewogen gezongen zoals het “moet” met een tipje van een boventoon

  Om mij hierna weer op de wereld te zetten heb ik er, Pastho sad song, nog een in Karaoke geluisterd. Als ik u niet ontrief een linkje met hier en daar een schoonheid,

  http://www.nme.com/video/id/TJ_6meIP5sg/search/iqbal

 3. 5

  Ik wou eens nagaan hoe het plaatsen van zo’n reactie (JSK) nou eigenlijk voelde, @Crachat. Een beetje vies, sideline & overbodig kan ik je vertellen.