1. 3

  Nee, er zit geen verrassing in. Balk III heeft niet lang meer te gaan en het desintegreerd zichtbaar. Teveel politici zeggen dat ze stoppen. Een nieuwe generatie moet met nieuwe ideeen komen.

 2. 4

  Lekken naar ons mag ook hoor. Of zijn wij dan ook strafbaar?
  Standje van Beatrix.

  Maar to the point nu.
  Ik verwacht dat Zalm roept dat er een begrotingsOVERschot zal zijn en verder dat iedereen een energierekeningcompensatie van tenminste 100 euri krijgt.

 3. 6

  Geachte heer Steeph Sargasso,

  Ik weet niet waar U uw informatie vandaag haalt, maar ik kan u zeggen dat u de plank volledig misslaat. U denkt toch niet dat wij bijna vier jaar lang zo hard hebben gewerkt om vervolgens de opbrengst over te laten aan een kabinet waar de socialisten in zullen zitten? Ik ben achterlijke Gerritje niet!!
  Ik strijk met mijn hand over mijn hart en ik zal een tipje van de sluier oplichten er is een gat. Een gat van majestueuze proporties. Dinsdag zullen we aangeven hoe dat gat moet worden gerepareerd. Meer kan ik er nu niet over zeggen.
  Hetvolgende kabinet krijgt zodoende niet de kans erg populair te worden. Men zal flink moeten snijden in bijna alle maatschappelijke sectoren. Het zal tot dermate ontevredenheid bij het volk leiden dat men binnen drie maanden op de knieën schreeuwt om de terugkomst van het huidige kabinet.
  U denkt wellicht dat dit een geheel ondenkbaar scenario is? Wel, dan begrijpt u nog steeds niet wie heir nu eigenlijk de regie voert.

  Hoogachtend,

  Gerrit Zalm.

 4. 9

  Natuurlijk zit er een verrassing in. De verkiezingen zijn bijna en het CDA wil 50 zetels halen en met de VVD samen verder. Dus reken maar op iets leuks. Maar, zoals Grobbo al insinueert, daar moet je wel wat voor doen. Dus kinderrijke ondernemers die niet gescheiden zijn zullen het meest profiteren.

 5. 14

  De verrassing : zuidelijk Zeeuws-Vlaanderen wordt aan België geschonken voor één symbolische euro, de Ijzeren Rijn wordt een feit, en Maastricht komt de provincie Luik toe. In ruil krijgt Balkenende de geit van Leterme.