1. 3

  Hoewel de recensies positief zijn over hoe het kabinet de kredietcrisis aanpakt (terwijl zich dat nog moet bewijzen), wordt in het algemeen de kracht van dit kabinet te weinig besproken.
  Of eigenlijk: het onrbreken daaraan.

  Allerlei ambitieuze doelstellingen worden niet gehaald. Op gebied van milieu, of emancipatie en morgen krijgt iedereen een brief over het electronisch patiënten dossier waar nog steeds de nodige twijfels over zijn.

  Hte kan natuurlijk zijn dat de doelstelling “een kleinere overheid” inmiddels wel is gehaald, maar dat de uitvoering van de overige doelstellingen in de weg zit.

 2. 5

  De ontwikkeling van alternatieve energietechnologie. De olie is goedkoper en hup, iedereen lijkt weer vergeten dat het evengoed op zal raken, zij het wat later. Op dit moment moeten overheden alleen in alternatieven investeren. Bestaande bedrijven hebben tijd genoeg gehad om met een oplossing te komen. Elke cent subsidie daar is weggegooid geld.

 3. 8

  @7 . Ja verrek, waar is het Geertnieuws(tm) heen?

  De vraag hoe veilig de overheid momenteel is nu de MiFare chip nog iets erger is gekraakt. Hoe veilig is een Nederlands paspoort?