Vervuil mee en win een klimaatreis naar Nicaragua!

Eindelijk lijkt de Nederlandse politiek wakker te worden! De klimaat-problematiek is een probleem waar we wat aan moeten doen. Zelfs Balkenende bemoeit zich ermee! In een brief aan andere EU-leiders bepleiten Jan Peter en Tonny Blair (een voorbode van het kabinet Balkenende-Bos?) dat Europa de leiding moet nemen bij het internationale debat over klimaatverandering. Ok, je hebt gelijk Krista van Velzen (SP), JP heeft er een film voor nodig om tot deze conclusie te komen, maar hij doet het toch maar…

Waar de roep om vergaande maatregelen steeds luider klinkt kun je ondertussen bij de HIER-campagne een klimaat-reis winnen! Dan moet je wel voldoende klimaat-acties doen, dus spaarlampen gebruiken en natuurlijk je televisie uitzetten in plaats van op de standby knop te laten staan. Als beloning voor het milieuvriendelijke gedrag mag je met het vliegtuig naar Nicaragua, zodat je je duurzaamheidsinspanningen onmiddelijk weer teniet kan doen.

Het faillisement van de milieubeweging? Of een nieuwe geniale ingeving om mensen nog bewuster te maken van het noodzaak van een beter milieu.

HIERRRRR !!!!Voor de mensen die in het laatste geloven: post hier je tip voor nóg betere campagnes. Enkele suggesties:
• Teken de petitie tegen kinderarbeid en win een door kinderhandjes geknoopt kleed… • Steun de campagne tegen dierenhandel en win een ivoren-ketting • Koop een strippenkaart en ding mee naar een auto!!! • …
Alle suggesties zijn HIER welkom.

 1. 4

  Het is juist zo mooi. Het werkt net als die SMS-acties. SMS blah en win iets. Heel veel mensen SMS-en, waardoor die prijs tig keer wordt terugverdiend.

  Zo ook hier: als die mensen gaan het milieu verbeteren, waardoor die ene vlieger (vliegtuig zou toch wel vliegen) niets uitmaakt.

  Maarreh, niet verder vertellen, anders trappen ze er niet in ;)

 2. 13

  Verzin een voorstel met de slechtst denkbare ontslagbescherming, bereik overeenstemming met de sociale partners EN win een vaste baan voor het leven!

 3. 16

  Jeetje zeg, ben jij even roomser dan de paus! Verzinnen die mensen eindelijk iets leuks dat ook nog eens helpt de mensen in Nederland bewust te maken, is het weer niet goed! Ben t helemaal eens met Michel!