1. 1

  Zo, ook weer wat geleerd: Blijkbaar vertrekken er meer dan 1000 treinen per dag van Schiphol (gezien de 1075 vertragingen).

 2. 5

  @4: Als ik lastig mag blijven doen, misschien kun je ook iets aan de schaal aanpassen (misschien iets met een logaritmische verhouding, zodat je een paar vertragingen/dag ook kan zien op het kaartje). Voor Groningen moet je bijvoorbeeld inzoomen tot het symbool voor het station zichtbaar wordt, eer je ziet dat ze daar vertragingen hebben.

 3. 7

  @5: yep er is nog een boel aan te doen. Ik heb dit in 2 dagen in elkaar gezet… Zit nog even te dubben wat nu de beste volgende stappen zijn. Dat van die minuscule stipjes is er iig eentje, zoveel is zeker.

  Ik word beperkt door de gebruiksquota van Google Appengine en de aard van de data die NS beschikbaar stelt. Ik kan bijvoorbeeld niet echt de ontwikkeling van de vertraging van 1 specifieke trein volgen

 4. 11

  Zou leuk zijn als er gefilterd kan worden op de duur van de vertragingen. 0-5 minuten, 5-10 minuten 10-15 minuten en >15min, bijvoorbeeld. En dat de vertraging per station ook voor het laatste uur kan bekeken worden, zodat men kan anticiperen op verwachte vertraging.

  Waarschijnlijk niet het doel van deze app, maar je zou dus met die data ook een app kunnen maken die vertraging voorspelt bij het invoeren van je reis a.h.v. huidige vertragingen op stations waar je trein vandaan komt?