Het Verhaal | Thijs Zonneveld

Serie:

Voor de podcast Het Verhaal praat Monique Huijdink met schrijvers over hun boek; in deze aflevering met sportjournalist en columnist Thijs Zonneveld.

In Mijn gevecht vertelt voorheen supertalent Thomas Dekker over zijn gefnuikte wielercarrière. Thijs Zonneveld schreef het op.

Deze podcast is ook te beluisteren via iTunes, Hebban & Stitcher.

Toen Dekker prof werd bij de Raboploeg kwam hij in een cultuurtje terecht van drank, drugs en hoerenbezoek. Dekker ging er in mee. Waarom begon Dekker met doping? Was er niemand die hem kon tegenhouden?

Dekker komt uit een betrekkelijk eenvoudig milieu en werd als een prinsje behandeld in zijn jeugd. Als jongere leefde hij volledig voor de wielersport; dat veranderde toen hij prof werd.


Monique Huijdink is tekstschrijver. Ze heeft tevens een thriller op haar naam staan over de intriges achter de schermen van de Tour de France.

Reacties (2)

#1 appvn

The sites you have referred were good. This is a great article, that I really enjoyed reading. Thanks for sharing. Post is explained clearly so that we are able to understand it clearly. I loved the way you discuss the topic great work thanks for the share.

  • Volgende discussie
#2 beugwant

spambot?

  • Vorige discussie