1. 1

  Grensbruggen is hier absoluut niet het juiste woord. Dit zijn twee hangbruggetjes waar je met een paar mensen over heen kan lopen.
  Kortom, niets aan de hand. Sargasso lees ik met veel genoegen en dit soort Telegraaf stemmingmakerij past daar niet bij :-)

 2. 2

  kut zeg, ik ben al dagen die blaaskakerij van Chavez aan het downplayen en laat zien dat ie alleen maar bluft, kreeg ik vandaag meerdere linktips van verontruste nederlatino’s plaats die door, heb ik een TMG-vloek in mijn nek hangen :-)

 3. 4

  @1, Hoeveel 4-baans grensovergangen bestaan er tussen beide landen denk je?

  Er is zeker wel iets aan de hand. Tegen het geblaaskaak van Chavez is men al wat gewend geraakt maar er is nu sprake van gerichte militaire acties tegen het buurland. Ik schat in dat de VS Uribe aan een kort lijntje houden want normaal gesproken was dit incident al compleet geescaleerd