Vanavond Groot Onderhoud

Sargasso groeit. Steeds meer mensen weten na acht jaar onze site te vinden en dat levert tierelier veel hits op. Ook moeten we in 2010 nu toch écht serieus rekening houden met een optreden bij #DWDD. Classic. Voortaan stellen wij de groeicijfers dus enkel nog naar boven bij. Om de tsunami van nieuwkomers te kunnen opvangen hebben wij groter en sterker materieel nodig. Vanavond om 22.00 GMT+1 stappen wij daarom over in een bredere wagen om door te crossen in de tubes van de internets. De hele operatie gaat waarschijnlijk één uur in beslag nemen, maar gaat u er vooral niet op wachten: kruip vanavond vroeg onder de wol met een goed boek en morgen gezond weer op met een sneller, beter werkend en dus plezieriger Sargasso! Update: Migratie geslaagd YourHosting bedankt !
tubes

 1. 4

  @de Webmeesters, weet Top Gear er wel van dat jullie hun beeld gebruiken uit een aflevering die nog maar net op de BBC is uitgezonden ;)

 2. 6

  @Micha
  een migratie is bij nog nooit volgens planning gegaan

  Gebrek aan kwaliteit.
  Bij mij gaan alle migraties geheel volgens planning :)

  Veel plezier jongens.

 3. 8

  Kan iemand me trouwens eens uitleggen wat er nu precies zo ongepast wordt gevonden aan die “series of tubes” metafoor? Die dikkere pijp waaraan sargasso nu gaat hangen is er één van bijvoorbeeld.

 4. 12

  @ HansR:

  Nee, senator Ted Stevens, zo schijnt. Ik krijg bij het commentaar steeds zo’n idee van way coole cybermode-ontwerpers die heel fris soundloops kunnen protoolen (hoor de link) maar zelf juist weer eens van toeten noch blazen weten. Irritante internet cultuur van verheerlijking van onbenul…

  Maar goed. Let verder niet op mij. Ik ben slechts een serie buizen.

 5. 21

  @larie: Uh ja, maar het idee bij deze migratie was, stoppen, kopie maken, kopie op andere server zetten, starten. Verder gaan op nieuwe machine.
  Maar dat hoort ongeveer een uur te duren….

 6. 27

  Hmm. Aangenomen dat de huidige vorm van de “laatste reacties” met alleen de namen zo bedoeld is: ja, dat werkt ook wel ja.

  En het beginnen met een quote van hetgeen waarop gereageerd werd zoals velen deden frustreerde de nuttigheid van het kleine beetje tekst toch.

 7. 34

  Recent comments is wel even wennen, en het blokkeerde net volledig voor 30 seconden – mutex? (db lock) … Gefeliciteerd met de soepele overgang! :)