Vakantie voor een mammoet

Escape-logger en internetmastodont Laurens L. wil graag op vakantie. En omdat hij teveel tijd verknoeit aan het zoeken van de vreemdste links voor ons allemaal is dat fraaie salaris met vette leasebak er nooit helemaal van gekomen.
Tijd voor liefdadigheid! Klik op deze link, vul de code in en stuur ElEl (en het zusje van Francisco) naar Spanje. Hij belooft vanachter de tapas, sherry en paella gewoon door te loggen.

 1. 10

  Mijn opa vraagt nog wel eens om zijn fiets trouwens.

  Mooi beeld: Laurens zakt lekker in een luie stoel op een terras in Valencia. Even weg van Nederland, even weg van het gedoe en even niet meer bloggen. Lekker een tapa’tje en een glas sangria, het leven is mooi.
  Ineens klinkt vanaf de straat een gastoeter. En nog een.

  Binnen 5 minuten zit het cafe bomvol met mensen in roze t-shirts die allemaal dorito’s zitten te knabbelen, en zo nu en dan een spreekkoor laten horen bij het passeren van elke tiener en elke politieagent.

 2. 11

  Uit het wedstrijdreglement: Daarnaast kunnen de gegevens eveneens gebruikt worden voor direct marketing acties. In dit kader kunnen je gegevens overgemaakt worden aan derden.
  ’t Is maar dat jullie het even weten.
  Verder doet de naam ‘Virgin Express’ wel erg denken aan een one way ticket naar de hemel voor islamitische suicide bombers. ;-)