1. 2

  -redactie: wederom uit het spamfilter geplukt, beste Riccardo Tubemania, is het uw waanzinnige achternaam die onze waakhond doet aanslaan?-

  Tip voor de leraren; neem ’n hond mee naar uw werk. Deze zal dan bij ieder smsje vanzelf gaan janken.

 2. 3

  Spuyt12: Als we ze zover krijgen, is er toch vooruitgang geboekt: Ze hebben dan immers het morse-alfabet (en de cijfers erbij denk ik) uit hun hoofd geleerd. Dat is denk ik moeilijker dan de vmbo-stof van tegenwoordig!

 3. 5

  Mooi… Krijg je ervan als je hangjeugd wil wegjagen en dan uhf propageert… de vijand kopieert je tactieken! Mwahahah…

 4. 6

  wtf. ik heb dus die ringtone gevonden en daarna me versterker vol open gezet. NIET DOEN. Het was even een hele hoge piep maar daarna niks meer. Me Onkyo versterker is nu kapot. :(

 5. 7

  Volgens mij werkt dit niet altijd.
  Enkele probleem punten.
  1) niet ieder mens zijn gehoor gaat even hard achteruit.
  2) op maandag na een weekendje stevig uitgaan horen ze zelf hun GSM niet meer
  Toetsen op maandag dus.

 6. 9

  De BBC heeft hem.. Ik ben 30, ga gemiddeld een per week naar een concert (wel met oordoppen) en kan hem duidelijk horen als ik het volume flink hoog zet. Het is dezelfde pieptoon als een tv in standby, maar dan pulserend. Irritant, maar als er veel ander lawaai is hoor je het volgens mij niet meer.
  Mijn vader was ook leraar (gepensioneerd) en is nogal doof, die kon die mini-piano’tjes die een paar jaar geleden in waren niet horen, dus zaten de kids de hele les daarop te pingelen zonder dat hij het door had.