Uitslapen gevaarlijk

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (5)

#1 DJ

Wie meer dan acht uur per dag slaapt, liep dubbel zoveel kans, wie zo veel slaapt hoeft toch ook niet meer uit te slapen, zeker de 65+ ers niet. Dat altijd lang (>8 u) slapen (of < 5 u) slecht is voor je is al jaren bekend. Uitslapen is toch vooral net dat uurtje extra ivm de rest van de week.

  • Volgende discussie
#2 Chinaman

Wat een allemachtig tendentieus slecht stuk.

“Misschien is overmatig slapen een vroeg teken van Alzheimer of dementie. ”

Is imho heel wat waarschijnlijker dan de schreeuwerige kop boven het artikel.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 gronk

Wat chinaman zegt. Als dit journalistiek moet voorstellen, dan hoop ik dat de dodebomenmedia snel failliet gaan.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 DJ

@@ Absoluut waar en nog een batterij aandoeningen aan toe te voegen (hart en vaatziekten, kanker, lever etc). Slaap je uit jezelf meer dan 9 uur (free running geen wekker, langdurig) … laat je nakijken. (en wat gronk zegt)

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 Klaplong

Misschien dat ik eerst mijn alcoholconsumptie, rookgedrag, suikerconsumptie, vetinname, procrastinatie gedrag, faalangst, bewegingspatroon, pessimistische blik op de wereld, gebrek aan libido, gebrek aan daglicht, teveel aan zonnebankminuten, gebrekkige partnerkeuze en gat in mijn hand moet aanpakken alvorens ik mij druk ga maken, oh drukmaken hoort ook bij de bovenstaande lijst, over het volgende vlekje in het geheel aan gedragspatronen dat toch uiteindelijk mijn identiteit constitueert.

ogot ogot ogot

waar gaat het heen met mij?
Ik wéét niet eens of ik teveel slaap?! ik houd niet zo goed bij wanneer ik ga slapen en wanneer ik weer op sta maar het zal altijd zo tussen 1 ’s nacht en 9 of 10 s ochtends zijn.
Of tussen 11 ’s avonds en 8 ’s ochtends. Bewustwording is de eerste stap zegt men. Ik pak een nieuw schriftje om te registreren, misschien heb ik wel nog een probleem!

  • Vorige discussie