1. 4

  Ja, leuke website inderdaad mescaline, dat heb ik ook gehoord. Maar ken jij nog meer mensen die op panzerfaust zijn geweest? Ik wil eerst eens wat meer horen erover voordat ik erop af ga.

 2. 5

  Yea, nou, ik ga Sickbock binnenkort eens bedrinken in de kroeg, en die was er al eens geweest, op panzerfaust.org. Dus ik weet nou nog niet zoveel, maar dat komt zeker aan de orde, @Deef. Ik zal je zeker laten weten wat Sickbock van panzerfaust vindt, in dit postje dan maar ?

 3. 9

  Geen slecht woord over dat Panzerfaust. Ben er wel eens geweest. Werd er vreemd aangestaard en ben toen weer weggegaan.
  Maar misschien binnenkort nog eens proberen…

 4. 12

  Ik moet dat niet hoor, dat panzerfaust.org. Dat is met hoon en spot en zo. Allemaal bedoeld om verborgen onzekerheden te verbergen, wat ik je brom!

 5. 13

  Hadden jullie trouwens ook gezien dat die Uffe Ballen klaarblijken lul vouwt tijdens het sargasso lezen? Dat laat de vraag open waarom hij hier niet reageert. Of zou het een alias van een der vaste reazeurders zijn?

 6. 14

  Dat mensen naakt achter de pc zaten dat vond ik al schokkend. Maar dat mijn weblog al lulvouwend wordt geconsumeerd… damn…