1. 10

  @Etter: Er zit nog wat meer achter dit postje. In de kranten is de laatste tijd veel aandacht voor weblogs. Een van de tegenargumenten die gebruikt wordt is het gebrek aan kwaliteit en het gebrek aan goede redactie.
  Wel aardig om dan even terug te kietelen.

  Verder vind ik het wel grappig dat wanneer ik een zwaar stuk schrijf over kamerstukken er geroepen wordt dat dit veel te heftig is voor de zomer en dat wanneer ik een komkommertijdstukje schrijf dit weer veel te licht is.
  Kortom, moeilijk mensen tevreden te stellen.

  Ach, ik vond het gewoon leuk en wilde het graag delen.

 2. 11

  Wetenschapper Julia leert geschiedenisleraar John hoe hij tussen zijn vingers energiestromen kan zien.”

  Wat is dat toch voor een lulkoek van moderne kwakzalvers, alsof energie iets heeeeeel bijzonders is? Ik snap het niet.

  Pak een bekertje water. Til het de hoogte in. Kiep het om.
  Voila! Een energiestroom!

  Maar nee hoor, zeg het woord energie en Mien-de-Jomanda-gelover valt bijkans in katzwijm. Ik heb met al dat parapsycho gelul altijd al hjet irriterende gevoel gehad dat het moeilijk doen om niet is: Telepathie? Je kunt het toch ook gewoon zeggen? Of even opbellen?

 3. 12

  Wat mij vooral verbaast is de paginanummering bij bijbehorende artikelen. Deze beide artikelen staan dus op een spread naast elkaar. Erg knappe eindredacteur die dit over het hoofd heeft gezien. Hitte of niet, als ik de baas was van Metro, had er in de krant van vandaag een personeelsadvertentie gestaan.

  En @Steeph: goed teruggekieteld!

 4. 13

  @arieT: Ja, het zijn twee pagina’s van de spread. Dat maakt het extra opvallend, in de zin dat ze dat niet gezien hebben.
  Overigens staat vandaag in de Metro bij de rubriek “foutjes”: Niets!
  Ik ga ze wel even mailen.