1. 7

  Geweldig! Amateurisme!
  Je weet wel weer waar je het voor doet Steeph.
  Een terloopse constatering gedeeld met het digitale gepeupel wordt ongenadig neergesabeld. Amateurisme, gooi dat maar in je pet. Kamerstuk na kamerstuk doorvretend, excellend de ene na de andere Constante producerend en hoppa: u bent een amateur omdat u voor dit postje niet de moeite nam de heer Remspoor zelf te wederhoren?! Maarja wat verwacht je anders van een Waakhond zonder Mores?

 2. 9

  Waarom dit op treehugger staat blijft een raadsel, maar dat vroegen ze zich daar ook al af in de comments. Comment 2 is ook pijnlijk waar trouwens.

  ”Rem Koolhaas is loved by architect critics, but hated by the users of his buildings. Rem loves shapes and theoretical stories but is not so interested in the people who have to use his artisitic excretions. Personally I think Rem should limit himself to building models, and leave real scale building to architects who like the users of their buildings.”

  Aldo van Eyck stoorde zich ook mateloos aan de inhumane instelling van Koolhaas. Ik moest ook gelijk aan Boullée denken trouwens. In het bijzonder aan zijn Cénotaphe a Newton.

  Los van dat alles is het wel een enorm fascinerend object van een ongekende schaal. Ik ben benieuwd of het gebouwd wordt ooit.

 3. 14

  En waarom zou je hier in godesnaam wederhoor moeten toepassen? Het is geen beschuldiging, gewoon een constatering.

  Niemand zal er wakker van liggen.

 4. 16

  @15: We hadden de foto dus ook kunnen neerzetten met een kop: Bewijs van Weapons of Mass Destruction in de Verenigde Arabische Emiraten!