1. 3

  @2: Dat werkt niet, dat wordt inmiddel automagisch gefilterd door Google.

  Overigens ook lol @ “Mark en ik kunnen uitstekend door één deur. Laatst nog, bij het bezoek aan de hangar van de nieuwe Airbus…”

 2. 4

  Kan me zeker niet in (de meeste) stand punten van Verdonk vinden. Maar het lijkt me niet de juiste manier om dit te ventileren, persoonlijk blog ik ook over Verdonk. Maar dan meer uit interesse over het fenomeen Verdonk.

 3. 5

  Ben ook geen fan van Verdonk, maar als je dit soort sites op moet zetten om je gal te spuwen dan geef je kennelijk net zo weinig om argumenten als Verdonk zelf.

 4. 9

  Nee, geen Google bomb, dat schijnt niet meer te kunnen. Wel is het de bedoeling dat als mensen bij de zoekmachines Rita Verdonk intikken, dat ze dan bij Trotstrut.nl terecht komen. Dat lukt aardig. De site bestaat nu een week, en staat inmiddels bij Google op nummer 14 bij de zoekopdracht ‘Rita Verdonk’.
  Overigens is het de bedoeling dat er naast ‘humor’ ook kritische noten bij Rita’s politieke standpunten geplaatst zullen worden. Maar het moet natuurlijk wel een beetje leuk blijven. Graag tot ziens bij de Guisclub van Rita Verdonk!

 5. 10

  Het lijkt er op dat iemand actie heeft ondernomen tegen de alternatieve site van Rita Verdonk. Gisteren stond bij het Googlen naar ‘Rita Verdonk’ Trotstrut.nl nog op pagina 1 (nummer 8 of 9). Vandaag is de site geheel uit de zoekresultaten verdwenen. Kennelijk heeft iemand de site bij Google beschuldigd van ‘abuse’ waardoor de site is gebumpt. Zelfs als je zoekt op ‘trotstrut’ staat trotstrut op nummer drie, ónder Sagasso! Nieuw fenomeen: googlecensuur.