1. 4

  Toen ik ze eens belde, vonden ze mijn geld niet interessant genoeg: het ging om 3000 euro en dat was te weinig. Dat snapte ik nou weer niet. Heb nooit meer contact met ze opgenomen.

 2. 8

  Ze zitten voor 60% gewoon in “fout” geld (ING) Ik heb er ook een rekening.

  Als je graag zelf ultieme controle hebt schaf een haffel goud en zilver aan.
  Al gaan alle derde partijen op de fles (welke kans reeel is nu, zie MF Global) dan heb je nog mooi wat.

 3. 9

  Nu wel en toen ook hoor – maar het ging toen om een eenmalige vaste deposito en de man aan de telefoon was duidelijk in veel geld geïnteresseerd en vond mij maar een arm prutsertje. En daar kon hij niets van weten. Ik heb ook niet de goede tongval, om het zo maar te noemen. Er sprak een mentaliteit uit, tja. Ik vind ’t wel een goeie bank hoor, gezien wat ze met hun geld doen. Maar het geld er hebben is waarschijnlijk voor de rijkerds bij wie rente niks uitmaakt, zolang hun geld maar niet in hun eigen kluis zit.