1. 1

  “Na een overwinningsborrel op een Leeuwardens terras weer snel de auto in, op weg naar Deventer, alwaar Kieskring Zwolle haar eerste Kieskringbijeenkomst had georganiseerd aan boord van een schip. Na de afvaart werd het lopend buffet geopend door Rob Peeters, voorzitter van deze Kieskring en door mij. En na afloop van dit smaakvolle en goed verzorgde buffet was het mijn beurt om te vertellen over TrotsopNederland en onze plannen. Vervolgens stelde Rob zijn bestuur voor en sloot hij daarna het officiële gebeuren af met het vertellen over de doelstellingen van deze Kieskring. Onder het genot van een drankje praatten we nog wat na terwijl het schip weer aanmeerde aan de kade van Deventer. Het was een zeer geslaagde en aparte Kieskringbijeenkomst. Mijn complimenten voor het Kieskringbestuur voor het organiseren ervan, het was erg leuk om eens op deze manier te doen, weer eens wat anders! Toen, moe maar voldaan, zoals dat heet, de auto weer in voor een lange rit naar huis?”

  Zuipen en vreten en zuipen en dan hoppa die auto in.

 2. 2

  Een aflopende zaak en maar doorgaan.

  Filebestrijding met als argument doorstroming (stilstaan is slechter voor het milieu) wordt steeds meer als een argument gebruikt.

  Vraag me af wat voor mensen de genoemde zijn van rijkswaterstaat, een bankanalist en nog wat mensen. Zijn dat mensen die oprecht sympathie voor mevrouw Verdonk hebben, of vraagt ze eerst naar rekeningnummers?