1. 5

  Maar wat zei ze nou? Mij is haar standpunt nog niet helemaal duidelijk. Of bedoelt ze dat mensen in Zuid-Afrika en Irak meer scholing moeten hebben, zodat amerikanen weten waar die twee landen liggen?

 2. 9

  There is No Way dat die meid had kunnen vermoeden dat de vraag kritisch was over de VS. Ik zou net zo hebben staan haspelen, op zoek naar de link met een frase waarin een Zij (fout, hulpbehoevend) worden geholpen door Ons.

 3. 11

  @10: Das ook niet eerlijk! Altijd moeten ze de hoogblonde miss hebben met die moeilijke rekenvragen. Net alsof ze er iets aan kan doen dat haar haar hooiblond is?!?

 4. 14

  @13 Jij bent een bloggende pastoor die zich als mooie meid verkleedt. Al geen wonder dat je dan meer gewaardeerd wordt.

  Beetje domme reactie hey.

 5. 15

  @14
  Reageerde (enigszins geprikkeld) op de zinsnede “omdat ze ergens wel weten dat al te slimme en assertieve mooie vrouwen eigenlijk helemaal niet worden gewaardeerd. “. Besloot dat daar iets van gezegd moest worden. Voelde me namelijk aangsproken.
  En als je de moeite had genomen om de “bloggende pastoor” te lezen had je geweten dat er een meneer en mevrouw Pastoor zijn…

 6. 16

  Onderrrrrzoeken (met ironie, maar toch) geven SciInv #12 groot gelijk. Denk ook aan het carriereplafond voor mooie slimme vrouwen. En behoorlijke obstakels in het romantische daarbij.

 7. 22

  @9: Met je dan voorgekauwde vragen hebben, zodat je het antwoord uit je hoofd kan leren?

  Mij lijkt toch dat daar gewoon naar je mening gevraagd wordt en dat je dus spontaan je eigen mening moet geven. Of heb jij geen mening over het onderwijs in jouw land? (lijkt me toch echt wel een erg te verwachten vraag, waar elke boerenlul wel iets van een antwoord op kan geven)

 8. 24

  Lekker makkelijk lullen als je zo kritikasterslim bent als jij @Bismarck 22. Je vergeet dat zij een vraag uit die invalshoek niet snapte (en verwachtte), en wanhopig zocht naar iets zinnigs.

 9. 25

  @24: Giet een pilsje in een boer uit een klein dorpje, stel een gelijkaardige vraag en je krijgt nog een antwoord van 1, hooguit 2 zinnen (experimenteel vastgesteld!). Je hoeft echt niet kritisch of intelectueel te zijn om een mening te hebben over onderwijs.