1. 3

  De zaak is opnieuw een bewijs dat de neo-conservatieven hun moraal hoger inschatten dan de grondwet en rechtsbeginselen, een uiterst verontrustende wetenschap, zeker met het oog op bijvoorbeeld de benoeming van de architect van dit denken Wolfowitz tot de hoogste man bij een van de grootste financiele instituten in de wereld. Als Europa instemt met die man, schrijf ik de Europese politiek finaal af.

 2. 6

  Ah, het geluid van de sneeuw. Als jeugdige onderzoeker moest ik dat ook horen, mic op glas buiten in de kou en tape aan. Thuis hoorde ik het..naar mijn pa. Hoor eens…het geluid van de sneeuw.
  Pa lachte zich krom..sukkel, dat is het geluid van je hart omdat je de glazen plaat beet hield.
  Ik ging af.

  De film is pakweg 10 jaar oud. En, ontopic, mores leren aan een aal zal niet lukken, gelukkig maar.

 3. 7

  Afgezien van het feit dat u volledig offtopic schiet, ontgaat de lijn in uw politieke stellingnames mij volkomen Caprio. De ene keer staat u achter de harde Amerikaanse lijnn inzake Irak, dan weer bent u tegen een hardliner bij de Wereldbank. Ik las vandaag een sterk opiniestuk, vertaald in de Volkskrant, waarin door een Democraat (geen 66-er, maar zo’n Amerikaanse) werd gepleit v

 4. 8

  @MMaas

  Een aantal dagen geleden stond er ook een stuk
  van Noreena Hertz in de volkskrant tegen de benoeming van Wolfowitz. Dat stuk sneed veel meer hout.

  @Crachat

  De spijker op zijn kop.

 5. 10

  Voor de goede orde, moraal mores-aal was een reactie op #4jj bedoeldend dat heterogeniteit niet te vangen is en je door de dubbele bodem moet kijken.

 6. 11

  Voor de goede orde, moraal mores-aal was een reactie op #4jj bedoeldend dat heterogeniteit niet te vangen is en je door de dubbele bodem moet kijken.