There Already Was A Ground-Zero Mosque

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (6)

#1 Jurriaan

Hoeveel argumenten vóór die moskee dan wel gebedshuis dan wel multiculti centrum je ook kan bedenken, als dat ding zo controversieel blijkt te zijn en zoveel emoties losmaakt zou je je bouwplannen kunnen heroverwegen.

De gevoelens van je medemens respecteren hoeft niet altijd van één kant te komen.

  • Volgende discussie
#2 DJ

je wilt niet weten voor hoeveel procent van NL de tandarts controversieel is

gevoel is belangrijk, maar de vraag is, wie is hier nu het meest gevoelig?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 ALO

Ik zou het Jurriaan eens kunnen zijn maar het gekke is dat de discussie van de andere kant helemaal niet zo gevoerd wordt. Integendeel: er worden continu leugens en halve waarheden gedebiteerd en meningen worden gepresenteerd als feiten.

Fitna is compleet gedebunked als zijnde een kleuterfilmpje met halve citaten en discutabele interpretaties van de Koran. Het centrum is een moskee en de imam is helemaal niet gematigd. (Ik kan nog wel even doorgaan).
Als de islam nou werkelijk zo gevaarlijk is waarom zijn al die verdraaiingen dan nodig?

Behalve de leugens worden er ook steeds grote woorden gebruikt zoals de vrijheid van meningsuiting en de tolerantie. Maar die beschrijven systemen die inherent instabiel zijn: moet je tolerant zijn voor intoleranten. Met democratische spelregels kan je de democratie om zeep helpen. Zie verder onder Gödel.

En gezien deze overweging kan je alleen maar concluderen dat de discussie pas stopt als hij is doodgebloed. Gezien de matige performance van blonde Greet is daarmee een begin gemaakt.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Micowoco

Waar je ook nooit over hoort (tenzij bij Greg Palast) is dat ook enkele vakbondsorganisaties hun kantoor in de WTC toren hadden. Je zou dus 9-11 ook als een aansag op Amerikaans socialisme kunnen beschouwen. Maar: niet interessant bevonden.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 MedelijdendeRoos

Ach, het maakt de PVV-stemmers toch allemaal niets uit.

Dat er ook mensen die de Islam als geloof hadden (dus moslims) de dood hebben gevonden tijdens deze terroristische aanslagen maakt de PVV-aanhangers niets uit.

Tja, en Geert is de enige die precies weet hoe de Islam in elkaar steekt en als je daar niet mee eens bent dan snap je er niets van en ben je gek. Je zou haast zeggen dat hij een radicale moslim is. Zielige mensen die racisten.

Sorry, maar daar doe ik niet aan mee…….

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#6 JSk

@1: De gevoelens van je medemens respecteren hoeft niet altijd van één kant te komen.

Waar heb je het over?

  • Vorige discussie