1. 6

  De deur,

  Scherp als een mes het felle licht,

  ronde cel als het dwalen, bovenlicht?

  (heldere) geest van een mens wiens lichaam is gebroken,

  de verhevene, venus, vrouwe justitia….. een altaar.

  En de leegte blijft…..

  Hij is mooi.

 2. 7

  Zonder de teaser had ik MP niet kunnen volgen.
  Waarom doet de tekening me ook denken – naast de observatie van MP – aan een kerk? Zou ik over uit kunnen weiden. Doe ik maar niet.

 3. 8

  ”Awel awel menneke toch,….jaja,…sloa maar met denne knuiskes nop denne deur en schriw maar nals nenne speenvèrreken toh ge ne nons wigt,..niemand eurt ge hierre. En sloapen nu!,..anders schup ik je vor denne kloaten! Nefkes kieke offe ge mergen nog sunne greuten bakkes opzet…”

  ”Jamaar jamaar,…ik ben onschuldig!,…het was niet ik,..híj was het! Wat is dat hiero!,..’t lijkt hier potdomme de inkwiesietie wel…”

 4. 10

  Nah HansR..anargo libertijn voel ik me momenteel ofzoiets, ik voel van alles koken in me. Maar btw alles mag totdat je in mijn weg komt en ik er niet over kan stappen omdat ik dat een beperking vind ;)

  De schets was , ff irgendwo weg , was..nee..IS Zoooo zooo.. man woorden schieten me te kort…omvattend, ja dat is het. Vanuit de ogen van de gekwelde bezien.. dat U Crachat die blik kan vastleggen is een prestatie van U/uw tekenhand…pet af (ik hep geen pet maar tog)