1. 2

  Potjandorie, dat is geen makkelijke.

  Het tweesnijdend wrekend zwaard, God, een modern gewrocht klievend wiel, de mens, het redt niet, het verdoemt alle aanwezigen.

 2. 3

  Eerste reactie met zweet op de rug na forse klim,

  [GBJ Hilterman modus aan]
  De toestand in de wereld is te omschrijven als een door “van bovenaf” verkeerd begrepen ingegeven geweldspiraal die een scheiding der geesten heeft teweeggebracht waarbij de resterende stuurloze rechtervleugel ons allen de afgrond in laat storten.
  [GBJ Hilterman modus uit]

  ps:Remember comments 14,28 van
  https://sargasso.nl/?p=1019#comments

 3. 5

  Ach men beste Mescaline, wat deze cartoon betreft..ik pies nogal eens naast de pot, het is mijn lot.

  Maar die Armstrong gaat het doen. Valt je ook niet op dat er op het NOS journaal zijn naam alleen maar terloops genoemd wordt, fascinerend vind ik dat, hij wint en bungeld er bij :)

  Vandaag een zonsondergang gezien met een fles wijn op een berg..shit man, we zijn onbetekenend.(tamelijk onder de panne maar tis laat en vrijdag)

 4. 7

  Hah! Zeer scherp Larie! Check uw mailbox in de nabije toekomst, wanneer bubbels uw deel zullen zijn.

  Het is vrij simpel bedoeld deze keer, beste luiden…
  Het betreft wel degelijk een scheiding tussen mensen, en nee, gelukkig niet bij mij Steeph, al is het wel zeer dicht in mijn cirkel.
  “Is elke relatie niet een soort gezamenlijke trip, met opstijgen en hoogte halen tot het crasht”? zo dacht ik bij mezelve. Toen was het beeld van een vliegtuig snel gevonden en vielen stukjes op hun plaats. Want als één van de partners zich van geen kwaad bewust is, “komt ie uit de lucht vallen”, dan is het als een donderslag bij heldere hemel. One minute you’re up, next half of you’re life you’re dead.
  En morgen een weekje Italië! En toch een Crachàt op vrijdag -al zal die niet veel kunnen interactieven achteraf.

 5. 8

  @Larie De spiraal in de Kuifje-stijl zei me niets nieuws meer door gewenning. Knap dat je hem fris zag. Ik zag niet dat de klare lijn betekende dat het geen wezenlijke natuurafbeelding was. Dus ik keek naar tekenwaarheid en de symboliek. De vage inliggende wolken dwongen me tot God-Mens.