1. 5

  @Tsjech: Zo goed als. Hoofdbestanddeel van een amerikaans huis is hout. En dan heb ik het niet over dikke eiken balken.
  In films zie je ze altijd door muren heen slaan. Kan ook gewoon.

 2. 6

  Het verhaal van de grote boze wolf is in de VS betekenisloos gemaakt door Disney, wellicht. Iedereen zou toch onderhand moeten weten dat biggetjes hun huizen van steen dienen te bouwen.

 3. 8

  @SN. NoName

  Het was me idd bekend dat ze niet op zn stevigst werden gebouw, en vooral met houtjes (denk aan foto’s van bomen/lranan die dwars door huizen vallen etc :p). Maar het lijkt me toch naief om in Tornado Alley huizen te bouwen die nergens tegen kunnen, maar ach…zij zullen het wel beter weten…

 4. 10

  Ik zat me ook al af te vragen waarom ze niet gewoon iets uit baksteen optrekken. Van de andere kant, hoeveel houten huizen kan je bouwen van een bakstenen? Misschien is het de gok wel waard (mits het aantal tornado’s niet groter wordt door klimaatverandering