Syriërs ruimen door IDF vernietigde site snel op

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (5)

#1 Bismarck

Tja wa moet je daarvan geloven? Er stond een gebouw, de Israeli’s hebben dat gebombardeerd en nu zou er sprake zijn van een sne opruimen.

Kan het niet zijn dat het al meteen plat lag na het bombardement (oftewel Israel heeft hier de snele dismanteling uitgevoerd) en dat Syrie de rotzooi alleen nog vereffend heeft (nog geen dagje werk met een goede bulldozer)?

Waarom moet hier ineens zo’n heisa om gemaakt worden? Gaat het de VS weer om een resolutie, die ze met de nodige scheve interpretatie kunnen gebruiken om Syrie aan te vallen/bombaderen?

Mijn suspicions zijn vooral graised met betrekking tot het Pentagon, eerder dan tov. Syrie!

  • Volgende discussie
#2 gbh

Bismarck, ik woon vlak naast een terrein waar een oude fabriek wordt afgebroken en daar zijn ze al meer dan een jaar bezig met de bulldozer, misschien hebben ze in damascus een speciale uitvoering
ook ik vind bush samen met poetin de grootste boeven van deze tijd maar het gedrag van damascus is op zijn minst toch wel merkwaardig te noemen, eerst waren er een paar vliegtuigen verjaagd die van schrik hun munitie in de woestijn hadden gedropt, daarna was er een leeg gebouw gebombardeerd en nu is dat gebouw, wat toch echt een flink gebouw is, zomaar als de noorderzon verdwenen, je zou verwachten dat damascus de hele wereldpers uitnodigt om de israelische agressie te laten zien
vind zelfs jij dit alles niet een klein beetje vreemd?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 NoName

GBH, ik woon vlak bij een terrein waar een groot metaalverwerkend bedrijf is afgebroken en daar hebben ze 2 weken voor nodig gehad (meer staalconstructie dan steen).

Ik ben wat met layers bezig geweest in PS en een groot gedeelte van het gebouw is rechts naast de rechterbovenhoek van het (inmiddels ex) gebouw geschoven.

Wat inderdaad vreemd is dat ze de israelische agressiekaart niet hebben uitgespeeld.

Vond nog een site met meer plaatjes en links: http://blog.wired.com/defense/2007/10/syrian-nukes-no.html

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 gbh

NoName, waar het mij om ging is dat je een gebouw van gewapend beton van 50 x 50 meter niet ff in een dagje wegbulldozerd, daar moet je echt wel een hoop moeite voor willen doen

op google earth zie je een wat oudere opname:

B: 35°42’27.93″N
L: 39°49’59.54″O

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 Bismarck

@4: Misschien wel als het al platgegooid is door Israelische bommen?

  • Vorige discussie