1. 4

  Ze zijn toch al de baas over de webredactie dus waarom niet? Zou iig betekenen dat er voortaan iets van redactie plaats gaat vinden ipv puur ANP berichten overnemen dus het zou misschien zelfs een vooruitgang zijn.

 2. 7

  Jammer. Het is nu vrijwel onmogelijk om zonder scalpel en microscoop het verschil te zien tussen Metro en Sp!ts. Het zou wel fijn zijn als één van die krantjes wat meer smoel kreeg.

 3. 8

  Ik ben er nog niet uit of dat nou een promotie of een degradatie is voor Weesie. Naja, Spits blijft zo een vod, da’s dan wel duidelijk.

 4. 10

  Is er al dit in dit topic gezegd dat als er zinnen zijn met meer dan één keer ‘er’ erin, dat die zinnen er niet leesbaarder op worden?

 5. 11

  Ach Dominiqueje, niet de moeite om aandacht aan te besteden. Hij was eens met een ongeïnspireerd verhaal in onze voetbalkantine.

  De man draaide en tolde eens op tv. Hij is als een VVD-er hij hunkert naar:
  ego-streling (al moet ie het zelf doen)
  een gevulde geldbuidel
  status
  macht
  aanzien
  roem
  carrieredrift

  Zielig? Ach, plastic wereldje. Maar als hij er geluk denkt te kunnen vinden…zoek ze!

  Misschien helpt deze hint: Joehoe Dome niekje, de mooiste dingen in het leven zijn gratis…en hebben nixxx met het kapitalisme van doen.

 6. 13

  Goed is ze he! De dochter van Alexander…en er lopen meer toppers: hr Trip: hr Huys. Ach waar gaat het eigenlijk over: wie heeft de grootste?

  Of gaan we het straks ook nog over het niveau van Ruktor hebben? Hahahaha, dan pak ik de borrelnootjes er ff bij.

 7. 14

  @dick; jullie zullen m vast al met elkaar vergeleken hebben maar als ik zo mag raden heeft Ruktor een grotere (zeker qua niveau).