1. 7

  Oja, nu je het typt. Ik zag opeens wel allemaal dozen t.b.v. gelddonatie opduiken waarop stond ‘For the Tsunami People’. Ik vond het al zo’n vreemde naam voor een nooddruftig bergvolkje.

 2. 10

  Zullen wij dan eens lekker die Dichter des Vaderlands de grond in gaan schrijven? Gewoon zo keihard en meedogenloos dat hij niet eens meer alleen boodschappen durft te doen? Laat staan zijn kinderen.

  Of zullen we gewoon een bevolkingsgroep naar keuze demoniseren?

 3. 13

  Ik stel voor om op een geheim documentje bij mekaar te p2p-en en ons dan op het Journaal te schreeuwen. Wedden dat ze daar intrappen?

 4. 15

  Winnie Sorgdrager had ten tijde van de IRT-affaire een buitensex relatie met meerdere mannelijke bewindslieden en rechters. De gedichten die Ad Melkert hierover schreef zijn door Sargasso op-ge-p2peert en aan de verantwoordelijke autoriteiten overhandigd… Zoiets?

 5. 17

  het begint met een leuk deuntje en eindigt met een vette scoop.

  “Het gewraakte document heeft vermoedelijk niet als ‘geheim verslag mensensmokkel marechausssee’ op de pc gestaan van de rechercheur. Die heeft waarschijnlijk wel liedjes uitgewisseld. Toen een ander een leuk deuntje in de verzameling van de rechercheur aantrof, heeft die bezoeker uit nieuwsgierigheid een overzicht opgevraagd van alle muziek in de ‘publieke’ map van zijn gastheer. Daar trof hij zaken tussen die niet voor derden waren bedoeld.

  Het is wel mogelijk om rechtstreeks naar ‘vertrouwelijke’ bestanden te hengelen, op basis van bestandstypen zoals documenten gemaakt met Microsoft Word. Een uurtje speuren op de netwerken van FastTrack (2,5 miljoen gebruikers, 1,1 miljard bestanden) en Gnutella (2,6 miljoen bezoekers, 1,1 miljard bestanden) leverde zondag twee dozijn sollicitatiebrieven op naast urenverantwoordingen, declaraties en de opzegging van een abonnement op het Algemeen Dagblad door een inwoner van Portugaal.”

  http://www.volkskrant.nl/binnenland/1107071361980.html

 6. 20

  De Volkskrant heeft artikel gemaakt op basis van 1 woordje in stukje van GS. Terwijl Kazaa er als uitwisselingsprogramma hooguit indirect iets mee te maken heeft: omdat kazaa ip-nummers in het rond strooit. Dat artikel is lucht, de rechercheur had geen geheime bestanden in kazaamap staan. Alleen maar foutieve veronderstellingen.

  De enige die schreeuwt is uiteraard MMaas die ik nog nooit op een zelfvergaard feit hebben kunnen betrappen. Vanwege zijn immer schreeuwerige toontje ga maar zeekomkommer stemmen als cultuurlog en op fok.nl als nieuwslog. Zal jullie leren!

 7. 21

  “Ik stel voor om op een geheim documentje bij mekaar te p2p-en en ons dan op het Journaal te schreeuwen. Wedden dat ze daar intrappen”

  Waarom doe je dat goedverdoemme niet dan, prutsert.

 8. 22

  Haha.. netjes van je dat je niet op jezelf stemt hoxma!
  Maar jullie hebben dit nieuws toch niet zelf vergaard, jullie zijn toch getipt door een lezer? Het resultaat van het feit dat GS zo ontzettend groot is geworden, meer bezoekers: meer tips. Bovendien zijn onze bezoekers overwegend verzuurde binnenvetters die nooit wat linktippen. Vroegah kreeg ik nog wel eens paar dikke tiete in een enveloppe. Maar tegenwoordig krijg ik hooguit tips als “h

 9. 23

  Carlos mijn mailbox zit de hele dag vol met geile filmpjes en plaatjes van leuke dames. Daar doen we het voor en jij diep je in hart toch ook neem ik aan? Als je bezoekers mailtjes sturen over botsende ijsbergen is het misschien tijd geworden om over te stappen naar een andere doelgroep. Je trekt dan duidelijk de verkeerde zure pruimen aan.

 10. 26

  Gosss Hox, u laat zich wel heel makkelijk op de kast jagen. (En bevestigt dat Sargasso geheel onterecht niet staat onder de noemert “weblogbullie” – dat wist u toch wel?)
  Ik zit me trouwens al weken suf te p2pjen, maar vind nooit niks. Ik mis kennelijk iets op dat internet van u. Kunt u me niet eens meelen?

 11. 31

  “Vanwege zijn immer schreeuwerige toontje”

  Het constateren van “toontjes” op ’t internet, in een email, een usenet bericht of meer van dat soort dingen is een bron van grote ellende. Echte doorgewinterde internetgebruikers weten dat dat soort “toontjes” vrijwel altijd slechts in de perceptie van de lezer ontstaan.

  Verder zou ik niet op geenstijl willen lijken. Dat is toch een soort veronicagids. Bah.

 12. 32

  Tip of geen tip; de primeur staat. Reet krijgt/kreeg ook tips… en daar hoor je dan nooit iemand over.

  Googlen op sollicitatie.doc, opzegging.doc en brief.doc levert genoeg leesvermaak op. Als je je verveelt althans.

  Ik krijg nooit tips trouwens.