Stapel, blijf bij je leest!

stapel.jpgHubertus Wijnandus Jozef Marie Stapel – Huub voor initmi – houdt deze week een dagboek bij voor de NCRV-radio. Hierin doet Huub verslag van alles wat een bourgondisch mens beweegt: wijntjes tanken met je schoonmoeder en natuurlijk druk, druk, druk zijn. Daarnaast slecht Stapel in aflevering één direct het vooroordeel dat Limburgers niet zuur zouden zijn. Zo merkt hij out of the blue op: ‘Boer zoekt Vrouw, dat vind ik helemaal niks, werkelijk helemaal niks. Laten we ons bezighouden met dingen die er toe doen.’ Huh, maar Huub die was toch vooral bekend van Flodder, Stapel op auto’s en schnabbels voor Zwitserleven? Blijf dus bij je leest, Stapel en kom niet zomaar aan Yvon ‘Koningin der Nederlandsche TV‘ Jaspers.

 1. 2

  Yvonne is een lieve olijke dame zonder al te veel kapsones. Ik kijk geen boer zoekt vrouw maar afgaand op wat ik ervan gezien heb: er is ergere TV.

 2. 5

  Ik vermijd Stapel evenzeer als Jaspers’ boerenparade. Meneer Stapel is zich blijkbaar niet bewust van de knulligheid van zijn eigen interview- en presentatietechnieken. Nog even afgezien van de reclamezuilen die in Nederland autoprogramma’s worden genoemd. Dat vind ik helemaal niks, werkelijk helemaal niks…

 3. 6

  Tuurlijk, bravo Huub, BZV is toch een typisch vrouwenprogramma. Daar kijkt toch geen man naar mag ik hopen?
  Wij kijken zondagavond eerst naar Sport en vervolgens naar onze held Jeremy Clarkson op de BBC.

 4. 7

  maar op de snelheid waarmee je met een achteloos gebaar een koe vloert en op je rug de wei in draagt.

  Haha grappige blog.

  Waarom heeft het eigenlijk de tag zuur gekregen? Zondag heb ik gedwongen mee moeten kijken. Wat een treurige werkelijk tenenkrommende televisie is dat, verschrikkelijk. Dan ook nog hoge kijkcijfers wat zijn er toch veel mensen met een volstrekt overbodig en leeg leven dat ze voor vermaak naar zo’n programma kijken.
  Kijk, dat is pas zuur. Huub S. verdiende er geld aan, wat was het excuus van al die kijkers?

 5. 11

  Overgens, opmaakboy van Sargasso, ik moet in IE eerst een kilometer naar beneden langs de menu balk rechts scrollen, voor ik hier bij de post en de reactieburelen kom. je divjes persen elkaar van de eerste rij af ofzo.