Sponsbob pleitbezorger homosexualiteit?

Onze alomgeliefde Sponsbob Vierkantbroek is het middelpunt geworden van een rel. Hij zou namelijk indirect oproepen tot homosexualiteit! Dr. James Dobson van de rechts-Christelijke American Family Association zei dit tijdens een galadiner ter ere van de inauguratie van president Bush.

Hij heeft niet zozeer een probleem met de spons zelf, maar meer waar hij zijn gastrollen speelt. Zo speelt hij een rolletje in een video die gemaakt is voor lagere scholen. Deze video is gemaakt door de “We Are Family Foundation”. Er gebeurt niks schokkends in en het gaat ook niet over sex. Maar deze organisatie heeft de volgende slogan op de website staan: “I pledge to have respect for people whose abilities, beliefs, culture, race, sexual identity or other characteristics are different from my own.”. En dat lokt onschuldige kinderen richting het sodom en gonorroe van de samenleving: De homosexuelen.

Ik geef hem groot gelijk. Respect voor anderen is ook zooo, ja wat eigenlijk? In ieder geval wil je het je kinderen niet bijbrengen.

Via: NY Times (geencom/geencom)