1. 7

  @6: Hier geldt dus eigenlijk hoe ouder je PC hoe meer voordeel (Iemand al geprobeerd op een P200 met 64MB geheugen)? Is wel weer eens wat anders dan de meeste spelletjes.

 2. 13

  0,147 sec.!

  Had geen zin me te bewegen als je eigenlijk al weet dat je je 10 – 20 seconden of wat later te pletter loopt….

 3. 17

  Ik bied. En wel 45.783 seconden.

  Weet alleen niet of ze ‘m tellen. Én fontlab, én dreamweaver open op een Powerbook G4, daar gaat ie niet sneller van lopen…

 4. 19

  Eigenlijk gewoon stom geprogrammeerd. Hij/Zij had niet de systeemklok moeten gebruiken, maar een interne klok (intern bedoel ik ‘in de software’). Dan was de tijd onafhankelijk van de snelheid van de pc.

 5. 20

  Die blokjes ontwijken is niet zo moeilijk, de randen des te lastiger. het is oneerlijk want de blokjes mogen wel tegen de randen komen!
  /calimeromodus

  Opmerkelijker vond ik de ad rechtsonder die een raar script gebruikt. De ad wordt geplaatst door een scriptje (cpms.js) aan te roepen. Het enige dat in dat scriptje staat is een aanroep van een ander scriptje (ssp.js) wat op zijn beurt alleen maar een ander scriptje (sspp.js) aanroept. Pas dat laatste scriptje haalt daadwerkelijk de ads op. Bizar.

 6. 21

  @Kalief. Dat is gewoon architectuur, toegangs- en veiligheidsnivo’s inbouwen. Om of af te vangen en/of latere uitbreidingen te kunnen doen. Niet gek.