Spaanse terrorist zaait angst

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Sint N., een bekend spaans terrorist, wordt ervan verdacht een grootscheepse aanval voor te bereiden op Nederland.
Bronnen binnen de AIVD melden dat N. momenteel per boot op weg is naar ons land. Onderzoek wijst uit dat de plannen bestaan uit het bestormen van de huizen van achteloze burgers, om aldaar verdachte pakketjes achter te laten. Deze activiteiten zouden slechts de voorbereiding zijn van een groot offensief, dat plaats zal vinden rond 5 december.

Sint N., ook bekend als Abu Klaas, wordt omschreven als een kruising tussen Osama Bin Laden en de Paus. De man staat bekend om zijn ronselpraktijken bij kinderen. Hij probeert ze te bekeren met snoepgoed, wanneer vrijwillige bekering niet lukt, zo maken zijn volgelingen bekend in de lofzangen, zal hij ze ontvoeren in grote zakken.

De AIVD adviseert uw kinderen uit de buurt te houden van Sint N. en zijn schare kleurig geklede bodyguards. Laat u niet foppen door look-alikes, Abu Klaas heeft veel dubbelgangers rondlopen. Er wordt zelfs beweerd dat Saddam Hoessein deze taktiek van N. persoonlijk geleerd heeft.

Mocht u deze man, een dubbelganger of zijn bodyguards zien, neem dan zo snel mogelijk contact op met de plaatselijke politie.

Bron: Mijn mailbox

Reacties (2)

#1 outsider

hoe zit het met al die verdachte pakketjes?

  • Volgende discussie
#2 Bullit

Het lijkt zelfs voor een gevaarlijke terrorist als Sint N. een beetje link worden in Nederland:

Maar de realiteit is dat ik in een armoedige flat woon waar, na mijn klasgenoten, zelfs de hulpsint niet durfde te komen. Vorig jaar werd hij door een groepje illegale Marokkanen voor een travestiet aangezien, wat op zich niet zo gek is met die drie jurken aan. De sint werd toen zes kilometer achtervolgd door een woedende menigte Marokkaanse jongeren. Hij wist nog te ontkomen op een oude vouwfiets. Zâ??n mijter was hij onderweg kwijtgeraakt, die hebben de jongeren later ceremonieel in brand gestoken. Ze hebben hem nog wel weten te raken met een vol colablik. Keihard op zijn achterhoofd. De sint begon na die colaklap als een dronkeman met zijn fiets te slingeren maar zijn angst om of vermoord, of verkracht te worden gaf hem goddelijke vleugels. Uiteindelijk sprintte hij de nieuwbouwwijk in. Sindsdien durfde hij zich niet meer te vertonen in onze wijk. Ook niet overdag. Zelfs met politiebegeleiding was de getraumatiseerde sint niet te over redenen.

  • Vorige discussie