Sommige beestjes zijn niet dood te krijgen

Onderzoeker uit Cambridge laat zien dat sommige levensvormen prima kunnen overleven zonder water. Dit in tegenstelling tot mensen. In droge vorm zijn ze zelfs nog beter bestand tegen andere extreme omstandigheden, zoals hitte, kou en straling.

Meer bij Videovolt, @hmblank.

Reacties (3)

#1 Yevgeny Podorkin

Heel fijn. Wat we nu gaan doen is dat zaakje (DNA en beschermende speciale proteïne isoleren) dusdanig prepareren, en sla het technisch chemisch biologisch reageerbuisgedeelte voor het gemak maar even over, dat e.e.a. achtereenvolgens in ratten>>varkens>>mens een toepassing vindt. Koeien op de maan, gevriesdroogde astronauten, soldaten taai als leerenz.enz.…cryogenics.

Dan zeg je b.v. tegen zo’n travel agent ik wil graag ergens rond 3025 weer wakker worden kan dat? Maar natuurlijk meneer mevrouwtje De klant is koning plek zat zegt dan die travel agent. Nou en dan pak je je koffertje en stap je met je hele gezin zo hup in de dehydrolizer…

Wordt aanvankelijk verkocht als trip naar de toekomst maar alras m.b.v. een uitgekiend bonus malus/ garantiesysteem een uitstekende methode om de wereldbevolking te reguleren/ zuiveren…

  • Volgende discussie
#2 Share

@1 Wow. Waar woont jouw coffeeshop?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 larie

@share je bent hier niet zo lang? anders zou je dit niet zo ervaren hebben.

@poster..bedankt, hebben we hier thuis hedenochtend aan tafel een aardig topic aan gehad. De croisantjes werden er koud van helaas.

  • Vorige discussie