1. 1

  They, said some day you’ll find,
  All who love are blind,
  When you heart’s on fire, you must realize,
  Smoke gets in your eyes.

  Ik heb hem als 78rpm (the platters)

 2. 3

  Excuse, vergeet ik te zeggen dat deze, wat is het nou eigenlijk, zeg maar zedenschets zo scherp is als een scalpel en ook in mijn hoofd gevoeld wordt.

 3. 4

  @DP: Dont give up, na een maand of wat vergeet je het gewoon:), gewoon lekker zuipen is ook een alternatief. Ik heb het ook gedaan( stoppen en fijne drank) en ben er nu, na twee jaar, gelukkig mee.

 4. 6

  gemeen hé Dp!
  Sta je dan, onder de lokale bedrijfsventilatoir, denkende -wat te Sargasséren – zzie de peuk in de pollen, herinner je je DegPaks lament, zie je dat hanige vrij(dag)gedrag met hoofden vol rook, en vloeit, als was het een collectieve dijkbreuk ten Geeste, alles bijeen.
  Opgedragen aan de eenzamen van hart, overigens.
  En roken is ook .gif -niet?
  Misschien hèlpt het je wel, deze prent, met de rookstop?

 5. 10

  De zondige weg is langer en steiler, mijn kind.

  Nou net wat anders voor de verandering.

  Ik vond die weg van de zonde wel heel interessant om te zien. Het smalle pad (lange jurk, sandalen, doornen) een stuk minder. Es kijken of ik een plaatje kan vinden.

 6. 12

  LOL!
  wat een zalig prentje.
  Net voor de hel, dus het ergste van het ergste is… den ZONDAGTREIN!
  en rechts, waar de braven wandelen, komt er toch plots een leeuw voorgesprongen?

 7. 15

  Slapeloosheid met snuifjes hysteria, in een wilde mix met passie en lucide mindtrekkings over helsche bergen & dalen -dat was een beetje het slaappatroon gisterennacht.
  Niets bijzonders dusch.

 8. 17

  staat voor het gezeik in een bepaald nachtelijk open draadje van mannen met lijntjes naar boven die dreigend …mits schrijven op het eind van hun reacties.
  Daarom ook het nerveuze geswitch in de animatie dag/nebel/nacht/nebel, gecombineerd met de u bekende ontwenningsverschijnselen…

 9. 19

  @DP&L respect voor het verdrukken van de afkikverschijnselen, volharden en afzweren! heb er ook zo uitgezien zoals Crachat het als geen ander kenschetsend heeft getekend …

 10. 22

  @Boomse: Tegen wat lekker “bomen” kan niets op natuurlijk, een oorsprong van quality das waar. Maar is reet niet van het germaanse stamwoord raid wat later in middelnederlands reede is geworden , zeg maar de weg van en naar? Reede zou een classe nick zijn.

  Ik sliep ooit eens langs de Herenbaan in een bushalte met mijn Puch op weg naar Paris en een boer vertelde mij, na me wakker gemaakt te hebben, dat die weg van romijnse tijden was (bleef me bij maar misschien een verzinsel)