SM meesteres Nina Brink?

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Nina Brink, de voormalig topvrouw van World Online, wordt in het blad Qoute(hehe) beschuldigd van het ontslaan van haar president-commissaris, Michael Schulhof, omdat hij weigerde met haar naar bed te gaan. De reden, hoewel ik er meer kan verzinnen, was waarschijnlijk omdat hij geen zin meer had in Nina’s SM spelletjes. Daarop verzon mevrouw Brink een list en lokte Michael Schulhof naar Yab Yum, waar hij zijn escapades met de company creditcard betaalde. En dat mocht niet van Nina en ze dwong hem te vertrekken. Nina neemt nu uiteraard gerechtelijke stappen tegen Qoute, dus wordt vervolgd!

Reacties (5)

#1 Outsider

Jort Kelder was net op de radio en zei dat ie er maanden mee bezig was geweest, bandjes had en e-mails van Nina Brink die naar de affaire refereerden. Wordt een leuke rechtzaak dan.

  • Volgende discussie
#2 Meesteres Rowena

Commentaar in filmpje spreekt voor zich lijkt mij

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Joost

Bedankt voor deze linkspam meesteres Rowena! Maar aangezien wij allen geen hoge positie bekleden in het bedrijfsleven raggen wij vrouwen liever gewoon af in plaats van onszelf te laten mishandelen.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Meesteres Rowena

Je hebt inderdaad gelijk. Afraggen is een stuk aardiger dan mishandelen en heeft alles te maken met BDSM.

Interessant te lezen dat er steeds meer mensen verstand schijnen te hebben van SM en er zich zo voor open stellen.

Met vriendelijke groet,

Rowena

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 Danny

Geweldig stuk televisie bij DWDD. Wat is die Nina Brink toch een verschrikkelijke heks. Zo’n bondage masker zou haar niet eens slecht staan. Pieter met een appel in zijn mond op een heel groot (uiteraard zwaar verzilverd) dienblad en Nina de meesteres met haar gouden zweepje. De miljoenen die haar zeepbel World Online heeft opgeleverd worden hopelijk op zeer korte termijn weer eigenaar van de duizenden benadeelde beleggers. Nina in de schuldsanering lijkt mij een prachtig nieuw onderwerp voor Jort en kornuiten!

  • Vorige discussie