1. 1

  Tis weer eens wat anders dan de door een veld van drijfijs ploegende afgeschreven trawler. Zal er verder ook wel spectaculair uit zien in de beelden op Discovery Channel.. maakt vast goede (leedvermaak / feelgood?) TV!

 2. 2

  Tis weer eens wat anders dan de door een veld van drijfijs ploegende afgeschreven trawler. Zal er verder ook wel spectaculair uit zien in de beelden op Discovery Channel.. maakt vast goede TV!

 3. 5

  Je bedoelt mensen met een ideaal en die ergens voor staan/gaan?

  Nop, meer zijn autistische gedrag en zijn slaafse volgelingen. Het doel is natuurlijk lovenswaardig.

 4. 6

  Slaafse volgelingen? Heb je wel eens gevaren op een schip? Daar is hiërarchie geen keus of je bevelen opvolgt. Het zou juist opvallend zijn als zijn ‘volgelingen’ zijn bevelen niet op zouden volgen. Je kan het er mee eens zijn of niet, maar op een schip is de kapitein heer en meester.

 5. 8

  Jij vindt dat hij moet gaan praten met de slachters over quota? Een compromis over aantallen oid.?

  Nee, nee, het was een laat op de avond observervatie over zijn gedrag op de boot, heeft verder niks met zijn doelen te maken.

 6. 11

  Fijn voor de oceaan, minder fijn voor de atmosfeer: met 1.4 persoon-kilometer per liter peut staat dit eko-schip op een trotse eerste plaats in de erelijst van meest energieverslindende vormen van transport.

 7. 15

  ik snap niet waarom ze geen bommen uit die helicopter gooien!! ik wil ook daar heen helpen op die boot mijn bloed kookt nog steeds na de uitzending van vanavond ik haat die jappen echt nu