1. 1

    Volkomen geregisseerde woede, het aloude truucje van de arabische dictators. En al die miljoenen moslims die het weer voor zoete koek slikken… Morgen (vrijdag) weer met z’n allen naar de moskee even weer dat adrenaline niveau middels een donderpreek op peil laten brengen en dan maar weer gaan met die banaan/molotovcocktails…

    Toch denk ik dat het na morgen nog maar een paar dagen onrustig is en daarna zal het wel weer luwen. Ook moslimmannen moeten gewoon voor hun kindjes zorgen, brood op de plank, niet zeiken, an die arbeit, niet lullen maar werken en morgen gezond weer op.

  2. 2

    Je vergeet dat in die landen de werkeloosheid enorm hoog is, omdat er geen democratische, kapitalistische beginselen gelden zoals: vrijheid, bescherming van bezit, vrijhandel etc.

  3. 4

    Als er meer vrijheid/eigen verantwoordelijkheid bestond in de Nederlandse socialistische heilstaat, dan konden die gasten lekker een bazaartje of koffieshop beginnen, waarvoor ze nu eerst de complete DetailHandelsschool doorlopen moeten hebben met aanvullende examens voor de specifieke beroepssectoren. Komt nog eens bij dat het hoge minimumloon in Nederland elk verlangen om er bij te klussen vroegtijdig de kop in boort. In plaats daarvan loopt men nu verveelt te kankeren hoe erg dat wel niet is, dat werken enzo in Amerika.