Sargasso voert seksensegregatie in (Poll)

Seksensegregatie is hip! Niet alleen eisen steeds meer moslima’s tegenwoordig een vrouwelijke arts, ook worden er in toenemende mate vrouwenactiviteiten georganiseerd die voor mannen verboten zijn. Denk aan aquajoggen voor vrouwen, het vrouwenstrand in Italië en de women only parties in het uitgaansleven. Logisch… mannen zijn immers stom, vervelend en ook nog eens hoogst irritant. Tweehonderd jaar lang heeft men in het Westen tevergeefs geprobeerd de verschillende seksen te harmoniseren. Maar eigenlijk moet geconcludeerd worden dat Saoedische model helemaal zo gek niet is. De geëmancipeerde Noordwest Europese man blijkt immers niet veel anders te zijn dan zijn zuidelijke latijns-islamitische counterpart: een op seks beluste billenknijpende ransaap! Ontkennen is zinloos, ook voor u metroman.

In het pampieren nrc.next van vandaag windt een autochtone deelneemster aan het vrouwenzwemmen in het Amsterdamse Sloterbad er geen doekjes om: “Zonder mannen is het zoveel leuker”. De imam die zegt dat hij enkel zijn gelovigen formeel opdraagt te informeren of er geen vrouwelijke arts is heeft een enorm pak Deense boter op z’n hoofd, want ook hij weet wat iedereen weet: seksensegregatie heerscht! Wat Wilderswil of niet, seksensegregatie komt er, ook hier op Sargasso…

Ondanks dat het techneulogisch nog niet haalbaar is om onder ieder potsje een gescheiden reaguurveld aan te maken gaan we toch een poging wagen. Voortaan mogen mannen alleen reageren op de even nummers en vrouwen op de oneven. The first post w00t! is zodoende altijd voor een vrouwelijke reaguurder. Mannen worden met klem verzocht de oneven reaguursters niet lastig te vallen, u reaguurt alleen op de even nummers. Gescheiden polls kunnen we gelukkig al wel aanmaken, wie in de verkeerde poll stemt wordt aangepakt door de goede zedenpolitie, we gaan pollen:

[poll=77]
[poll=78]

voetnoot: bovenstaand voorstel tot seksensegregatie op Sargasso moet nog worden goedgekeurd door het bestuur en de ondernemingsraad van Sargasso die momenteel beiden op fietsvakantie zijn in Mexico.

 1. 14

  Het bestuur en de ondernemingsraad van stichting Sargasso beaamt nogmaals dat we nooit informatie over onze lezers met derden delen. Al hebben we vanochtend wel het IP-adres van een extreem vuurwapengevaarlijke Servische reaguurder aan de politie door gegeven. Maar doorgaans doen we dat niet, zeker niet naar adverteurders.

 2. 16

  Toepasselijk dat bestuur en OR op fietsvakantie zijn: de fiets is toch bij uitstek het ding dat nooit is meege-emancipeerd. (Zie bijvoorbeeld het altijd hippe dameszadel)

 3. 18

  Ik heb geF5d, nou meer bidden dat ik op het goeie nummerthe val :-)

  Vrouwen en mannen praten vaak langs mekaar heen. Kan dat ook gezien worden als segregatie?

 4. 21

  Met dank aan travestiet (?) Steephanie kan ik nu eindelijk mijn excuses aanbieden voor mijn typefouten vandaag. Wat een gedoe die segregatie.

 5. 33

  Er zitten wat olijke genderbenders tussen maar toch ook echte vrouwen. Bovendien heeft jarenlange ervaring geleerd dat onder de meelezers op Sargasso een hoger percentage vrouwen zit. Meelezers bekliken nog wel een poll maar wagen zich niet aan een reactie tikken.

 6. 36

  Aantal vrouwelijke reagurada’s (mnl.: reagurodo) op S is op 1 hand te tellen.
  Ben je al gauw uitgeluld. Lijkt.
  Tenzij er eentje hardnekkig blijft dooremmeren zoals in het gewone leven. Halen we het record nog wel. Makkelijk.

 7. 37

  Mag ik alleen op oneven reageren? Waarom? Tis dat? Na ja, zal het kloteweer zijn za’k maar zeggen. Ik wist overigens niet dat oneven vrouwelijk was. Ben je mooi klaar mee. Positief/ negatief, plus/min…hoe zit dat? Nee over mannelijk nu ik er toch was, laatst vroeg me man of ik een stekkertje voor de TV- antennedraadtoestand wou meenemen. Denk erom, riep hij me nog welhaast bezwerend na door de deur, denk erom dat je “om een mannetje” vraagt. Om een mannetje om een mannetje?, weet ik veel tis toch gewoon een stekkertje waar heeft ie het over dacht ik schiet mij maar lek. Dus ik draai me zo om weet je wel ik zeg “waarom doe je zo moeilijk waarom doe je het dan niet zónder die stekkertjes en dan doe je die draadjes hup rechtstreeks aan mekaar met zo’n isolatiebandje eromheen klaar is Kees en je hebt toch geen lepra of zo? Gaat meneer me daar toch ineens gek wild tekeer zo van aan jou hep ik ook niks ik ga zelf wel whewhewhe ik zal u de vuiligheid verder besparen. Ik zeg doe dat en steek gelijk dan die stekker maar fijn in je reet. Wat een ongelofelijke nul nietwaar. En om het even, even of oneven, vermenigvuldigen met nul kan niet. Had ie niet van terug. Hahaha.

 8. 40

  Beste AVe (#34), wat dacht je dat ik die seksensegregatie niet erg vond? Zie mijn postje als een wrange grap van een joodse man in een Pools getto die nadat het volledig van de buitenwereld is afgesloten opmerkt dat het gelukkig zo een stuk veiliger is geworden in het getto.

  Ik zal met al mijn vezels mij verzetten tegen Middeleeuwse praktijken als seksensegregatie.