Sargasso Kick Off Poll

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Bericht uit het crisispaviljoen in Amerika
2004-11-01, 15.46


Sargasso Kick Off Poll

De verkiezingen zijn na wekenlang nietszeggend geleuter van Bush en Kerry, waarvan ons dagelijks verslag gedaan werd door de Nationale Omroep Stichting, dan nu toch echt begonnen. In Florida heeft men ondertussen al enkele dagen de mogelijkheid om vervroegd te stemmen, en het zal nu geen 24 uur meer duren of het lot van de wereld zal worden herwogen door Amerika. En dus zit Sargasso er bovenop met een verslaggever ter plaatse! Niks geen Curacao of de polder, het nieuws is waar het nieuws gemaakt wordt.

Stedelijke gebieden zitten stevig in de zak van Kerry, buitensteden en het platteland zijn in handen van Bush. De onbesliste kiezer gaat de doorslag geven in een strijd die tot nu onbeslist lijkt. De tactiek die beide kandidaten hanteren in het winnen van die besluiteloze kiezer is om de eigen achterban te mobiliseren. Duizenden supporters van Bush en Kerry zullen bij de verkiezingsburo’s staan om de onbesliste kiezer onder druk te zetten op hun kandidaat te stemmen, terwijl vooral de Republeinen er alles aan zullen doen om de kiesbiljetten van vooral Democratische gebieden aan te vechten. Het aanvechten van de rechtmatigheid van kiesbiljetten is een recht dat beide partijen hebben maar hetgeen vooral pro-Democratische kiezers zal treffen.

Ook de juridische strijd is al begonnen. Check back voor een update.

Reacties (2)

#1 dr Banner

Op http://www.geosense.net kun je vast droog trainen, op amerikaanse staten+plaatsnamen, ter voorbereiding op morgen nacht.

score – avg points – avg kms off – avg time
1997 – 199.7 – 683.2 – 15.6

  • Volgende discussie
#2 Carlos

Kerry heeft een leger van 2000 advocaten symphatiserende klaar staan in Florida om iedere republikeinse poging tot fraude in de kiem te smoren.

  • Vorige discussie