1. 1

  Een héél uur? Wie? Waarover (Tegenlicht w.s.)? De vorige keer bij BNR was er wel érg weinig spreektijd.
  Of is het een soort van muziekmozaïk,..delegatie webloggers zingen de canon: ”O wat is het fijn blogger te zijn”……

 2. 2

  Nee het zal iets korter zijn dan een uur, ik ben het niet want ik moet vanavond weer de onderhandelingen in, Steeph doet het. Waarover? Dat weet je maar nooit, maar de aanleiding was Tegenlicht.

 3. 4

  Gaat over de samenwerking met de VPRO en over twee andere onderwerpen (geloof de stemwijzer en Digid).
  Maar ik ben er de hele uitzending bij. Dus wie weet maak ik nog een gevatte opmerking bij de andere onderwerpen en krijg ik de kans om meer dan drie zinnen te spreken.

 4. 7

  Wat is die Van Jole toch een ongelofelijke debiel! Aan een sargassomedewerker moet hij vragen stellen over sargasso, internet, etc. Maar toch niet over VPRO ed. Snapt zo’n sukkel dan niet dat door het stellen van die pseudo-kritische vragen hij zijn eigen programma verpest?

 5. 13

  @Verbal Jam: Goed!!!!
  Ze hadden ook nog geprobeerd mij te bellen. Tenminste, dat vermoed ik. Want mijn baas had vier keer het nummer van de VPRO op zijn telefoon staan (zijn nummer scheelt maar 1 cijfer met die van mij). Geen boodschap achterlaten, nee hoor….
  Maar ben blij dat jij het was. Fraai stukje over die canon.
  En dank voor de (auw) pluim in de reet.

 6. 14

  @Steeph:
  Verdiende pluim Steeph. Overigens zal het feit dat de VPRO jou probeerde te bellen niets te maken hebben met mijn optreden bij De Avonden. Dat doe ik namelijk elke woensdagavond (damn, ik had natuurlijk indertijd óók een persbericht moeten rondsturen! ;-)
  Waarschijnlijk ben je dus gebeld door Tegenlicht.